bazár, predaj, inzercia, predám

Predám klimatizáciu Gorenje KAM26P

Kategória: Klimatizácie

Predám veľmi málo používanú klimatizáciu Gorenje,vo výbornom stave,dokáže chladiť, kúriť aj odvlhčovať.Má diaľkové ovládanie a veľa režimov.Pôvodná cena bola 300e.Cena 130€. Dohoda možná...
Predám klimatizáciu Gorenje KAM26P
Podobné inzeráty
Mobilná klimatizácia Gorenje KAM26P
Predám klimatizáciu Gorenje, nepoužívaná. Nakoniec sme dali vstavanú do stropu. Nová ma stála 300 €. Mobilná klimatizácia Gorenje KAM26P je vhodná najmä do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov a kancelárií - s rozlohou do 25 m2. Klimatizácia ponúka 3 režimy prevádzky: chladenie, ventilácia a odvlhčovanie vzduchu. Vďaka nočnému režimu si zabezpečíte príjemné prostredie aj počas spánku. Klimatizácia je vybavená prehľadným LED displejom a ovládať ju môžete pohodlne pomocou diaľkového ovládača. Svojím elegantným bielym dizajnom nebude pôsobiť rušivo nech ju umiestnite kdekoľvek.
Klimatizácia GORENJE KAM26P
Predám klimatizáciu kúpenú minulý rok v NAY 1.7.2022 . Je ako nová a toho času vôbec nevyužitá . Len osobný odber v rámci Košíc a okolia alebo Prešova priveziem.
Predám úplne novú klimatizáciu GORENJE
Predám úplne novú klimatizáciu Gorenje KAM25P Len rozbalená a odskúšaná. Klimatizácia dokáže chladiť, kúriť a odvlhčovať. Má diaľkové ovládanie a veľa režimov nastavenia. K vyvodu je aj mriežka a všetko čo bolo obsahom balenia. Len osobný odber Čadca Cena novej 300€ Kúpená 4.7.2022 v nay
Nedis WIFIACMB1WT9 - smart mobilná klimatizácia
Predám novú ešte ani raz nepoužitú mobilnú smart klimatizáciu NEDIS WIFIACMB1WT9 - kupovali sme ju pre starú mamu do domu na leto, ale nakoniec sme jej dali namontovať nástennú klimatizáciu. Klíma je ešte originálne zabalená v krabici, doteraz sme ju ani nevytiahli z obalu. Kupovaná bola v decembri 2022, v záruke je do konca roku 2024. Záručný list priložím. Iba osobný odber v Žiline! celá krabica je veľmi ťažká a kuriérom to posielať nebudem. ak inzerát stále vidíte, je aktuálny. Popis produktu Inteligentná mobilná klimatizácia vhodná pre miestnosti s veľkosťou až 80 m³. 3v1 - chladí, vetrá a odvlhčuje. 3 rýchlosti ventilátora - nízka/stredná/vysoká. Ponúka chladiaci výkon 9000 BTU. Jednoduchá obsluha vďaka ovládaciemu panelu s tlačidlami a LED displejom. Možnosť prepojenia s aplikáciou Nedis Smartlife (kompatibilná s iOS aj Android) pomocou bezdrôtovej technológie Wi-Fi. V aplikácii následne môžete odkiaľkoľvek nastaviť požadovanú teplotu v rozsahu +16 °C až +32 °C alebo aktivovať časovač. Podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. Klimatizáciu je možné ovládať aj priloženým diaľkovým ovládaním alebo tlačidlami umiestnenými spoločne s displejom na hornej strane klimatizácie. Klimatizáciu stačí len pripojiť do zásuvky, vyviezť odvod tepla a všetko je pripravené na použitie. Systém samochodného odparovania zaistí lepšiu energetickú účinnosť a výkon chladenia. Klimatizáciu môžete vďaka kolieskam jednoducho premiestniť do inej miestnosti. Funkcia časovača (klimatizácia sa automaticky vypne v nastavenom čase) a režim spánku. Klimatizácia je vybavená indikátorom plnej nádrže na vodu. Rýchlosť cirkulácie vzduchu: 400 m³/hod. Kapacita odvlhčovania: 24 l/deň. Hlučnosť: 65 dB. Chladivo: R290 (230 g). Časovač: 24 hodinový. Dĺžka napájacieho kábla: 1,5 m. Medzi prístrojom a okolitými stenami a predmetmi vždy zabezpečte voľnú plochu 50 cm. Dodávaná vzduchová hadica s priemerom 150 mm taktiež prenáša teplý vzduch. Dĺžka napájacieho kábla je 180 cm a dĺžka vypúšťacej hadice je 150 cm. Súčasťou balenia: diaľkové ovládanie (na batérie 2x AAA - nie sú súčasťou balenia), vypúšťacia hadica, okenná sada a adaptér k okennej sade.
Mobilná klimatizácia Gorenje KAM35THP
Predám nerozbalenú mobilnú klimatizáciu. Iba osobný odber v Tornali alebo v Rožňave. Prenosná klimatizácia je zvlášť vhodná do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov aj kancelárií. Jej veľkou výhodou je jednoduchá inštalácia a dostatočný výkon. Tri režimy prevádzky - chladenie, odvlhčovanme, vetranie Energetická trieda A Nízka hlučnosť 64 dB Kapacita odvlhčovania: 1 l/h Jednoduchá inštalácia Prehľadný LED displej Automatická aktivita Automatický reštart Ochrana proti zamrznutiu Diaľkové ovládanie Režim SLEEP pre váš príjemný spánok Funkcia rýchleho ochladenia Mobilná klimatizácia Gorenje KAM35 T ponúka 3 rôzne režimy prevádzky - chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Spoľahlivo dokáže odvlhčiť až 1 liter za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestor iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Pomocou diaľkového ovládania a praktického displeja je obsluha klimatizácie veľmi jednoduchá a rýchla. V prípade prerušenia dodávky elektrického prúdu sa klimatizácia sama zapne a nastaví na posledné uložené nastavenie a to všetko vďaka funkcii automatický reštart.
Klimatizácia Gorenje
Predám 3x použitú klimatizačnú jednotku Gorenje model KAM26 P kupovanú 2.7.2022. Klimatizáciu predávame v pôvodnom balení so všetkým výrobcom udávaným príslušenstvom. Pôvodná cena 289€, viem doložiť dokladom o kúpe. Možnosť dohodnúť sa na cene. Uprednostňujem osobný odber v Trenčíne.