bazár, predaj, inzercia, predám

predám knihu Lucia Súkeníková Moje skvelé jedlo

Kategória: Kuchárky

predám knihu Lucia Súkeníková Moje skvelé jedlo, raz čítaná.
predám knihu Lucia Súkeníková Moje skvelé jedlo
Podobné inzeráty
Tajomstvo mojej kuchyne,Moje skvelé koláčiky,Cupcaky  .....
Ponúkam na predaj : Makrónky 30 receptov na perfektné sladkosti -7€ Lucia SUKENIKOVA: Moje skvelé koláčiky -6€ Kolektív: Cupcaky a koláčiky-5€ Viac ako 100 receptov na koláčiky a drobné pečivo Kolektív: Mrazené jogurty & spol.-4€ Mrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky. KAMILA MAGALOVA: Tajomstvo mojej kuchyne-9€ Kniha je rozdelená do troch častí. V prvej časti sú recepty hostiteľky Kamily Magálovej, druhá časť je tvorená receptami jej hostí z radov hercov a iných známych ľudí a tiež v nej nájdete zaujímavé recepty divákov, ktorí sa zúčastnili natáčania. V tretej časti knihy sú recepty profesionálnych šéfkuchárov, ktorí taktiež varili v relácii. Ku každému receptu je fotografia jedla a tiež fotografia z natáčania, na ktorej sú zachytené momenty z natáčania relácie. Tajomstvo mojej kuchyne 2-9€ Kuchárska kniha Tajomstvo mojej kuchyne 2 obsahuje 122 receptov z televíznej relácie Tajomstvo mojej kuchyne s Kamilou Magálovou a jej hosťami. Kniha je doplnená fotografiami z natáčania relácie. Tajomstvo mojej kuchyne 3-9€ Recepty v knihe sú delené na recepty Kamily Magálovej, Pavla Pospíšila, hostí a profesionálnych kuchárov. Ku každému receptu je priradená fotografia jedla a taktiež fotografia známych osobností, ktoré jedlo pripravovali v TV relácii. Sladké Tajomstvo mojej kuchyne-12€ Obsahuje 106 najpopulárnejších sladkých receptov, z ktorých takmer polovica je po prvýkrát obohatená o odľahčenú verziu, ktorej autorkou je fitness trénerka Lucia Medeková. Takto upravené recepty obsahujú výpočet kalórií na 1 porciu v nízkokalorickej verzii a náš tip na pohybovú aktivitu, ktorou aj takýto zákusok spálite úplne. Kniha obsahuje množstvo fotografií z nakrúcania TV relácie, a každý recept má svoju veľkú farebnú fotografiu. knihy sú vo veľmi dobrom stave +poštovné, kontakt antusova@
Rôzne kuchárske knihy
Predám tieto knihy: Peter Ševčovič - Z kuchyne starého Prešporka, Matica slovenská 2001 - 7 eur Eugeniusz Wirkowski - Židovská kuchyňa, 1991 - 5 eur Lidl cukrárka podľa Adriany Polákovej - 5 eur Rebecca Baugniet - Špeciality na celý rok Koláče a tortičky - 5 eur Pavlína Berzsiová - Veľká domáca cukrárka, Slovart 2008 - 8 eur Vladimír Tomčík - Knedle na tisíc spôsobov, Perfekt 2007 - 10 eur Readers digest výber - Jedlo ako jed, jedlo ako liek, 1998 - 5 eur Readers digest výber - Chutne a zdravo po šesdesiatke - 10 eur Readers digest výber - Bez tuku a chutne - 10 eur Readers digest výber - Vitamínová kuchárka - 5 eur Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Moje skvelé jedlo
V dobrom stave
Mäso mnohých chutí +Polievky a dusené jedlá +Torty a pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma. Popis kníh v češtine: Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší! Link na knihu v kníhkupectve : V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Link na knihu v kníhkupectve : Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy. Link na knihu v kníhkupectve :
Skvelé pečenie
Ponúkam na predaj knihy na skvelé pečenie a varenie. Cena jednotlivo 7,50 a 3,50 a 15,- a 5,-€ pri odbere všetkých kníh je cena 6,50 + 2,50 + 10 + 4,- €.
Nová kniha Večere diktátorov
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Predám novú, nečítanú knižku Večere diktátorov Cena 5 € 174 strán pevná väzba hmotnosť 660g Kniha o gastronomických zvykoch a zlozvykoch diktátorov 20. storočia je jedinečná svojou témou, spracovaním aj obsahom. Autorky netradičným spôsobom mapujú nielen život a výčiny diktátorov, ale servírujú čitateľom aj šťavnaté historky zo zákulisia ich stravovania a stolovania. Bonusom na konci každého príbehu je recept na obľúbené jedlo príslušného diktátora s bohatou fotodokumentáciou. Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Na SMS správy neodpovedám! - Nevypisujte mi smsky, ak máte o niečo záujem, napíšte prosím e-mail alebo zavolajte (po 12-tej hodine). Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)