bazár, predaj, inzercia, predám

Predám knihu Molekula šťastia

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám novú knihu - Molekula šťastia. Ako jedna chemická látka v mozgu podnecuje lásku, sex a kreativitu. A ako rozhodne o osude ľudstva.
Daniel E. Lieberman Michael Long. Má 296 strán, rozmer 130×200 mm.
Predám knihu  Molekula šťastia
Podobné inzeráty
Šlabikár šťastia 2 Pavel Hirax Baričák
Ponúkam na predaj knihu Šlabikár šťastia 2 Sebaspoznanie, súvislosti, sebapremena od Pavla Hiraxa Baričáka. Ani nečítana, prišla mi dvojmo. Pôvodná cena 10,99€ Poštovné pri platbe vopred zaplatím ja, dobierka +3,50, možný aj osobný odber na trase BA-LC prípadne poslanie do Českej republiky.
Joe Vitale Sila príťažlivosti, Sedem stratených tajomstiev ú
Predám dve knihy od autora Joe Vitale: 1. Sila príťažlivosti 5 krokov k odhaleniu tajomstva celoživotného bohatstva a šťastia, Ottovo nakladatelství 2010, strán 304 2. Sedem stratených tajomstiev úspechu, Ottovo nakladatelství 2010, strán 160 Text je v slovenskom jazyku, na hladkom kriedovom papieri V závere oboch kníh je vecný register, napr. Ako prilákať nové auto... Stav vynikajúci, obe knihy sú prakticky ako nové, vhodné ako dar Cena spolu za obe knihy 15€ Dohoda možná
Knihy náučné
Predám knihy: Tajomstvo kalendárov 10€ Umenie čítať z ruky 6€ Káva 5€ Rím a Vatikán 3€ Tri zlomené pečate 5€ Tajomné svety-Zákony šťastia 6€ Atlas našich automobilú 8€ Pretekové automobily 10€
Buď svetlo, Steven Pinken, nová
Naozaj sa svet ženie do záhuby? Je myšlienka pokroku dávno prekonaná? V tejto výborne napísanej správe o stave ľudstva v treťom miléniu nás kognitívny psychológ a známy intelektuál Steven Pinker nabáda, aby sme ani na okamih nepodľahli hrôzostrašným novinovým titulkom a proroctvám o konci sveta, ktoré odkrývajú naše najhoršie stránky a brnkajú na naše nižšie pudy. Namiesto toho sa pozrime na fakty. Pinker nám predkladá sedemdesiatpäť dych berúcich grafov a na ich základe dokazuje, že dĺžka života, zdravie, prosperita, bezpečnosť, mier, vzdelanie a pocit šťastia sú na vzostupe nielen v západnej Európe, ale v celosvetovom meradle. Tento pokrok nie je výsledkom pôsobenia záhadných vesmírnych síl. Je darom osvietenstva, čiže presvedčenia, že vedomosti dokážu zabezpečiť rozkvet ľudstva. Ani zďaleka pritom nejde o naivnérojčenie. Na vlastné oči vidíme, že plody osvietenstva fungujú aj dnes. Treba ich však brániť, a to oveľa úpornejšie než kedykoľvek predtým. Osvietenstvo pláva proti prúdu ľudskej povahy, ktorá má sklon vytvárať kmeňové spoločenstvá, autoritatívne režimy, vedie k démonizovaniu a k viere v čary. Demagógovia všetkých krajín sa snažia naplno využiť práve ľudskú povahu. Proti osvietenstvu vedú zákopovú vojnu aj mnohí intelektuáli, politici či veriaci, ktorí tvrdia, že západnej civilizácii hrozí bezprostredný zánik. Výsledkom je zhubný fatalizmus a úsilie zničiť neoceniteľné inštitúcie liberálnej demokracie a globálnej spolupráce. Pinker si všíma predovšetkým zdroje súčasného cynizmu a zastrašovania. Sú všetci ľudia od prírody iracionálni?Potrebujeme náboženstvo, aby sme vysvetlili morálku? Zostali sme po období modernizmu osamotení a podliehame samovražedným myšlienkam? Naozaj žijeme v „post-pravdivej“ dobe? V „ére teroru“? A všetko sa skončí apokalyptickou jadrovou vojnou, nedostatkom a vyčerpaním zdrojov, nezvratnou zmenou klímy a nadvládou umelej inteligencie? Intelektuálne podkutá a elegantne napísaná kniha Buď svetlo je obhajobou rozumu, vedy a humanizmu. Ideálov, ktoré musíme brániť, aby sme mohli zabezpečiť pokrok, napredovať a vyvíjať sa k dokonalejšiemu stavu spoločnosti.
Predám knihu Úspech si ty - Silvia Langermann
Predám knihu novú knihu Úspech si ty od Silvie Langermann. Kniha je v stave ako nová, nečítaná, nepoškodená. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Predám knihu Benediktov čas
Predám úplne novú knihu Benediktov čas.Plus darček kresťanské dvd. Plus poštovne.