bazár, predaj, inzercia, predám

Predám knihu Prešov z neba

Kategória: Ostatné

Úplne nová, vhodná ako darček:) Čím je kniha Prešov z neba výnimočná?
obsahuje vyše 100 leteckých fotografií z mesta Prešov a jeho okolia
fotografie boli fotené z lietadla a niektoré z dronu v rôznych ročných obdobiach
fotografie vznikali niekoľko rokov, a kniha vám ich ponúka v jenom celku
je v slovenskej a anglickej mutácii
je vhodná ako hodnotný darček, prezentačný predmet, prípadne učebná pomôcka
Predám knihu Prešov z neba
Podobné inzeráty
Knihy o Slovensku 2/3 - miestopis, príroda a iné
Topoľčany a okolie z neba (Matej Schwarzbacher a CBS Flying Team) - 16,50 € - stav 100 % Námestovo a okolie z neba (Jakub Chovan a kol.) - 16,50 € - stav 100 % Slovensko z neba. Slovakia from Heaven (Milan Paprčka) - 16,50 € - stav 100 % Slovensko. Sprístupnené jaskyne (Pavel Bella) - 10 € - zachovalá Hont z neba. Hont from Heaven (Milan Paprčka, Simona Nádašiová) - 11,50 € - na predsádke je perom nakreslené venovanie v podobe smajlíka, inak stav 100 % Michalovce a Zemplínska Šírava z neba (Milan Paprčka a kol.) - 17,50 € - stav 100 % Slovensko. Ottova obrazová encyklopédia - 13 € - veľký formát, pevná väzba, farebné fotky, reprodukcie, mapky, párkrát listovaná, pekný stav Žilina vo svetle lámp. (Ne)zabudnutá história energetiky (Patrik Groma a kol.) - 12,50 € - veľký formát, pevná väzba, kriedový papier, čiernobiele a farebné fotky, stav 100 % Ottova praktická encyklopédia Slovensko - 15 € - pevná väzba, 672 strán, farebné fotky, kriedový papier, stav 100 % Medzibodrožie, dar piatich riek (Molnár Géza) - 12 € - vydané v Budapešti v roku 2007, veľký formát, pevná väzba, 160 strán, kriedový papier, farebné fotky, chýba prebal, narazené horné rohy dosiek Slovensko krásne a vzácne (Vladimír Bárta) - 16 € - veľký formát, pevná väzba s prebalom, farebné fotky, na predsádke je venovanie začiernené fixkou, kniha je prečítaná, zachovalý stav Mám všetky knihy - aj tie, ktoré tu nemajú fotku. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Kontaktovať mailom.
Knihy za 1 €
Z každého rožka troška.. Abeceda športového humoru Stingl: Synovia slnka Sterling North: Darebáčik Slovenský dekameron takzvaný menší Jack London: Martin Eden Byrneová: Schody do neba Medvedev: Stalin a stalinizmus Pierre Dukan: Dukanová diéta Mauriac: Cesty k moru Mária Lodiová: Až keď umrieme drahá Cook: Kóma Ladislav Ťažky: Kto zabil Ábela Pri väčšom záujme o niektorú knihu má prednosť záujemca o viac titulov. Pozrite si aj ďalšie knihy v mojej ponuke.
EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj objekt na Slovenskej
EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj polyfunkčný objekt na Slovenskej ulici v Prešove. Videoobhiadku tohto objektu si môžete pozrieť na tomto linku: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Prešov – Slovenská ulica Predmet: polyfunkčný objekt Priestory: predná časť budovy pozostáva z dvoch užívateľných priestorov (prízemie: súčasné Lahôdky, suterén: bývalý bar Sibír) : zadná časť budovy vhodná na rekonštrukciu. Pamiatka v pamiatkovej zóne mesta Stav: pôvodný stav Úžitková plocha budovy: 200 m2 prízemie + 200 m2 suterén + 250 m2 zadná pamiatková časť budovy Veľkosť pozemku: 487 m2 Inžinierske siete: voda, elektrina Kúrenie: elektrické Mesačné náklady: 100€ KONŠTRUKCIA DOMU: Konštrukcia: tehla Strecha: škrídľa POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: Suterén – obchodný priestor v pivničných priestoroch Prízemie – obchodný priestor + 3x toaleta Zadná časť budovy – pamiatka v stave vhodnom na rekonštrukciu POPIS BUDOVY: - polyfunkčný objekt v pamiatkovej rezervácii v úzkom centre mesta Prešov - prízemie prednej časti budovy je momentálne prenajaté - možnosti vlastnej realizácie - v prednej časti budovy je dlažba - pôvodný stav - drevené okná LOKALITA A OKOLIE: - blízko centra mesta Prešov - prechod na Hlavnú ulicu - frekventovaná ulica vhodná pre obchod a služby CENA A PLATBA: - cena 289 000 EUR + dohoda - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením).
Potravinársky | Výrobný | Chladiarenský objekt na PREDAJ - P
Hľadáte objekt pre potravinárske účely či iný druh výroby v Prešove? Je pre Vás dôležitá dostupnosť diaľnice, dostatočná úžitková plocha, praktická dispozícia, či možnosť jej zmeny? PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na PREDAJ výrobný objekt na Petrovianskej ulici v Prešove s ideálnou strategickou polohou priamo pri diaľnici D1. POPIS: • Jedná sa o objekt o celkovej úžitkovej ploche 3100 m² aktuálne využívaný pre potravinársku výrobu, iný druh výroby a skladovanie, je napojený na mestskú vodu, v územnom pláne je vedený ako PLOCHY A OBJEKTY PRIEMYSELNEJ VÝROBY (výroba, skladovanie, drobné prevádzky ...) a má nízke daňové zaťaženie (kataster Haniska, nie Prešov) • Objekt je rozdelený na prednú, dvojpodlažnú časť A (potravinárska výroba na oboch podlažiach) a zadnú výrobnú časť B dvojpodlažnú s výrobou a skladovaním na oboch podlažiach. Každá časť má vlastné sociálne zázemie, nákladný výťah a je vybavená veľkými chladiacimi miestnosťami. • Celková rozloha pozemku je 3654 m² ,plocha zastavaná objektom je 1705 m² , úžitková plocha objektu je 3100 m² • Objekt A disponuje: ○ Svetlou výškou prízemia 4,2 m, poschodia 3 m ○ Špeciálnou úpravou podláh a stien ○ Rozvodom vzduchu a vody, el. rozvodom 220/380V, kompresorovňou ○ Vstavanými mrazničkami, vzduchotechnikou a lapačmi tukov. ○ 2 x nákladným výťahom ○ Konštrukčným prepojením oboch podlaží ○ Sociálnym zázemím pre zamestnancov ○ Vstupmi a výstupmi pre import / export tovaru ○ Expedičnou rampou pre kamióny ○ Dostatkom parkovacích miest ○ Jedná sa o pilierovú stavbu s možnosťou úpravy dispozície interiéru podľa potrieb nového vlastníka. • Objekt B disponuje: ○ Svetlou výškou 4,3 m výrobná časť, 4 m skladovacia časť ○ Samostatnými vstupmi, nákladným výťahom a sociálnymi zariadeniami, v prípade potreby je možné ju rozdeliť na 2 samostatné časti ○ vodovodným rozvodom, el. rozvodom 220/380V, kvalitnou pevnou podlahou vhodnou pre vysokú záťaž ○ množstvom veľkých, vysokých chladiacich miestností ○ Tiež sa jedná o pilierovú stavbu s možnosťou úpravy dispozície interiéru či vybudovania viacerých brán podľa potrieb nového vlastníka Kúpa možná aj samostatne: • Objekt A vrátane príslušného pozemku - cena 650.000,-€ + DPH • Objekt B vrátane príslušného pozemku - cena 495.000,-€ + DPH • Kúpa celku vrátane príslušného pozemku - cena 995.000,-€ + DPH OSTATNÉ: • Bezproblémový prístup pre kamióny. • Perfektná poloha pri vstupe na diaľnicu • MHD zastávka priamo pri objekte • Dostatok parkovacích miest. Poloha objektu - dostupnosť • ulica Petrovianská 34, Prešov • hneď pri diaľnici D1 smer Košice aj diaľničné prepojenie so smerom Poprad/Žilina • Zastávka MHD priamo pri objekte, osobná a nákladná ŽS a SAD Prešov - 3 km • blízka vzdialenosť na hraničné prechody s Poľskom, Maďarskom a Ukrajinou: - 90 km prechod Dukla-
Komerčné priestory na prenájom, Hlavná ulica, Prešov
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom komerčné priestory s interiérovou a exteriérovou terasou, nachádzajúce sa na Hlavnej ulici, v centre mesta Prešov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Hlavná ulica, historické centrum mesta Prešov Úžitková plocha priestorov: 150 m2 Úžitková plocha krytej terasy: 52 m2 Úžitková plocha exteriérovej terasy: 56 m2 Využiteľnosť priestorov: bar / kaviareň Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát PRIESTORY PREŠLI ČIASTOČNOU REKONŠTRUKCIOU • nové svietidlá • nové tapety a maľovka • zrekonštruovaná a vymenená podlaha - krytá terasa • prerobený bar a výčap • nové kúrenie vo všetkých miestnostiach • iné (drobné) stavebné úpravy DISPOZÍCIA PRIESTOROV: otvorené priestory s príslušenstvom a vzduchotechnikou, kuchynka, skladové priestory, dámske a pánske toalety, šatňa, výčap, krytá terasa POPIS BUDOVY A PRIESTOROV: • budova, v ktorej sa priestory nachádzajú má novú vzduchotechniku • priestory majú vstup z Jarkovej ulice • krytá interiérová terasa s celoročným sedením a vlastným výčapom • podlaha: kamenná dlažba v podpivničených priestoroch, lynoleum v interiérovej terase • elektroinštalácia, rozvody vody, odpadu a kúrenia CENA A PLATBA:​ • cena prenájmu: 800€ / mesiac + DPH MERANIE SPOTREBY ENERGIÍ:​ • v cene prenájmu nie sú zahrnuté úhrady za plnenia spojené s užívaním nebytového priestoru - dodávka elektrickej energie • nájomca sa sám prihlási na odvoz komunálneho odpadu PRIESTOR JE K DISPOZÍCII IHNEĎ. POPIS OKOLIA: V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť typická pre centrum mesta.​ CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Komerčné priestory sa nachádzajú vo vysoko frekventovanej časti centra mesta, navyše v tesnej blízkosti zastávky MHD, parkoviska a státia pre taxíky. Okrem toho dané priestory ponúkajú vysoký užívateľský štandard pre svojho budúceho nájomcu.
PREŠOV - odstúpenie zabehnutej prevádzky - VIBES ( TROJICA )
Odstúpime zabehnutú prevádzku (kaviareň/bar) v centre tretieho najväčšieho mesta - Prešov s dobrým konceptom a stálou, mladou a potencionálnou klientelou aj do budúcna. Bar v podzemnom podlaží s úžitkovou plochou 250m2 je skvelou príležitosťou pre šikovných ľudí s dobrou víziou do budúcna. Prevádzka sa nachádza priamo v centre – TROJICA. Klientela je stála a za pomerne krátky čas, 3 roky, sme si tu vybudovali obľubu medzi zákazníkmi rôznej vekovej kategórii, ktorý k nám radi chodia, stačí už len pokračovať v zabehnutom systéme, ktorý si našiel medzi zákazníkmi obľubu. Bar je plne funkčný, prichystaný pokračovať s novým vedením zo dňa na deň. Priestor je po náročnej rekonštrukcii a je kompletne vybavený od baru až po sedenie pre hostí. Je taktiež kompletne vybavený kvalitnými spotrebičmi a všetkým inventárom potrebnému k fungovaniu. Interiér pozostáva zo 7 miestnosti, z toho sú 2x salónik a 1x fajčiarska miestnosť. Celkový počet miest na sedenie je v počte cca 90 ľudí. V priestoroch prevádzky sa nachádza aj : jukebox, stolný futbal, biliard, šípky. K baru prislúcha sociálne zariadenie pre zákazníkov, sklady, šatňa so sprchou pre zamestnancov, sociálne zariadenie pre zamestnancov. V bare sa zvykli konať aj rôzne koncerty kapiel, narodeninové oslavy, rozlúčky so slobodou – preto je bar vybavený základným pódiom ktoré sa skladá z dvoch častí ( v prípade ak sa nový majiteľ rozhodne takéto akcie neusporadúvať je možné pódium odstrániť ) Exteriér : v letnej sezóne je možné využívať aj terasu priamo na námestí mesta - letná terasa je taktiež plne vybavená a pripravená k používaniu. Počet miest na sedenie v rámci terasy je 32 ľudí. K baru prislúcha aj v rámci nájomnej zmluvy jedno parkovacie miesto zadarmo. Súčasťou odstúpenia je: -Zariadenie a kompletné vybavenie na okamžité prevádzkovanie - Vybudovaná stála klientela - facebooková stránka, instagram - dodávatelia, spolupráce, kontakty Výhodou tejto ponuky je možnosť okamžitého prevádzkovania. Dôvodom odstúpenia našej prevádzky je že sa naše životy vybrali ďalším smerom a je najvyšší čas sa začať venovať rodine a ďalšej práci, avšak veľmi radi by sme našli niekoho so zápalom a ochotou pokračovať a rozvíjať niečo čo sme začali. V prípade potreby sme ochotný novému majiteľovi na začiatok trošku pomôcť a zoznámiť ho so všetkými dodávateľmi, s ľuďmi s ktorými náš bar od začiatku spolupracuje. Viac informácii ( cena, nájom, energie, dodávatelia, spolupráce, fotografie ) Vám radi poskytneme e-mailom ( jozef.deniska@ ) Prípadne si nás a náš bar môžete pozrieť na našej FB stránke : Vibes – Prešov či instagrame vibes_po Určite nás kontaktujte – takúto ponuku neoľutujete hneď v momente ako nájdete u seba zápal a nadšenie pre podnikanie v gastrosegmente sa určite dohodneme