bazár, predaj, inzercia, predám

Predám knihu Veľké divy sveta od Russell Ash

Kategória: Ostatné

Predám knihu Veľké divy sveta od Russell Ash, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.
Predám knihu Veľké divy sveta od Russell Ash
Podobné inzeráty
Predam knihy: Kniha tajomnych miest a Velke divy sveta
Predam knihy, vyborny stav: Kniha tajomnych miest, cena 6 EUR Velke divy sveta, cena 6 EUR
Spoločenská hra 7 divov sveta duel
Nová verzia známej a úspešnej hry 7 divov sveta, tentokrát určená len pre dvoch hráčov. Rozdielov oproti pôvodnej verzii je niekoľko. Okrem počtu hráčov je to aj spôsob získavania kariet a to nie klasickým draftovým spôsobom, ale priamo z hracej dosky. Každý hráč má na začiatku 4 divy, ale postavených môže byť iba 7, preto len ten šikovnejší získa viacej výhod za postavené divy. Stratégií je ale viac, dá sa vyhrať tromi rôznymi spôsobmi - vojensky, vedecky alebo ziskom najväčšieho počtu bodov.
Knihy z edície OKNÁ DO SVETA
Tri knihy z edície Okná do sveta - Divy sveta - Ako žili dinosaury - Ľudské telo. Jedna kniha 7 eur, spolu 21 eur. Osobný odber Bratislava - Petržalka. Prípadne môžeme poslať na dobierku cez zásielkovňu Packeta.
S ROGALEM KOLEM SVĚTA_FRANTIŠEK JENIŠ_1994
Dobrý deň, kúpim do zbierky TATRA KOLEM SVĔTA knihu S rogalem kolem světa. Je to kniha cestovateľa, fotografa a pilota československej expedície "Tatra kolem světa" Františka Jeniše. Za každú ponuku moc ďakujem. Foto: internet, posledná foto moja zbierka TATRA KOLEM SVĔTA.
Russell hobbs kuchynské náčinie
Predám kuchynské náčinie Russell Hobbs 5-dielna sada. obsah súpravy lyžica , zberačka, naberačka na špagety, obracačka s otvormi, klasická naberačka.poôvodna cena bola 25 eur
Kávovar Russell Hobbs
Dobrý deň, predám kávovar Russell Hobbs, plne funkčný málo používaný.Cena je 50 euro, dohoda možná.