bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM KOMPLET SKILINK....

Kategória: Ostatné audio video

Predám komplet set skilink setobox diaľkové
+parabola na parabole sú duo zosilňovače čiže idú aj zahraničné programy napr/RTL, VOX, SAT,je ich veľmi veľa ku setu dávam aj aktivovanu kartu SKILINK ktorá sa len prehlási na iného majiteľa a ten si vyberie požadovaný balíček ktorý sa dá platiť účtom na sipo alebo trvalým príkazom všetko je funkčné nepoškodené perfektný signál viem previezť ukázať u mňa doma cena je za celok keďže to funguje ako celok na fotke sú ponuky a ceny jednotlivých balíkov všetko vysvetlím osobne.Momentálne mam ponuku ako pre verného zákazníka od 15.02.2023 špeciálnu ponuku je to ma fotke.Na fotke ponúk začína cena za MINY BALÍČEK OD 6.90 EUR S DPH.15. 02.2023 sa karta deaktivuje nanovo aktivovanie je za poplatok.
PREDÁM KOMPLET SKILINK....
Podobné inzeráty
Predám Satelitný komplet na 2 TV, Cryptobox 650 HD 2 ks
Predám Satelitný komplet na 2TV ,príjem satelitnej Televízie Upc, Obsahuje: Satelitný prijímač Cryptobox 650 HD 2 ks,Komplet Balenie..krabice. komplet predladené programy + Fastscan, Hdmi kábel zdarma 2 ks, Parabola 80 cm + Lnb možnosť pripojiť 4 TV.. Držiak na Stenu.. Koaxiálny kábel cca 2o metrov.., Karta UPC balík Freesat Light zaplatení do 30.9.2023! ročný poplatok za kartu je 25€ iba! Programová ponuka dajte si Freesat light..
Predám satelitný TV komplet - Skylink TV
Predám satelitný komplet na príjem TV signálu, vhodný pre chatárov, chalupárov ale aj do domu v obci či meste bez potreby dosahu internetu. Komplet popis: • Parabola s 2 konvertormi - RF výstup • RF kábel 25 m + • Príruba - trojnožka na uchytenie paraboly • STB TV prijímač novšieho typu s automatickým dolaďovaním nových staníc i nových pozícií satelitného vysielania (High Definition Digital Sattelite Receiver): „Go SAT" HDMI - Irdeto - Skylink - Dolby Digital Plus, (kde sú aj ďalšie možnosti využitia. Ja som využíval len pripojenie RF káblom zo satelitu a HDMI výstup na TV.) • DO (diaľkový ovládač) • Karta Skylink IRDETO • plus STB "OPTICUM 4160 CX PLUS" s DO
Predám satelitný komplet HD prijímač,parabola 80cm s prijíma
Predám satelitný komplet HD prijímač Orton HD 9600 so slotom pre dve karty,diaľkovým ovládačom,parabola 80cm s prijímačom + koaxialny kabel.Komplet je používaný,ale funkčný.Zadarmo k tomu pribalím SD prijímač Opensat 3000 PVR+ Silver.Len osobný odber.
Predám len ako celok všetky veci ktoré sú na fotkách
Predám všetko ako celok, je tam komplet domáce kino, reproduktory, komplet bedne repro+zosilňovače, monitor Cena pevná,len osobný odber komplet všetkého.
Satelitny komplet SUPER CENA
Predam satelitny komplet Telefunken, na kartu Skylink ale funguje sj bez karty teda cez satelitny prijem stale Zadarmo. ma 2 prijmace pripevne na tanieri- na parabole teda prijem je z 2 družic. Predavam komplet prijmač, dialkove ovladanie, kable, parabolu- tanier a 2 prijmače. Najlepšie osobne BB- BR- ZV možem doniest.
Cryptobox HD mini 500,skylink,parabola 60cm,drziak.
Predám komplet na skylink, cryptobox HD mini 500,na skylink, komlet neposkodene, neopravovane, za cenu 37 €. K tomu je možné dokúpiť novú 60 cm parabolu, kompletnú s hlavicou,lnb konektor, uplne nove nepoužité, cena za parabolu 26 €, konektor 8 €. Drziak,stojan na parabolu, nový, za 20 €, vrátane montazneho materialu, hmoždinky, sroby. Vsetko spolu 85 €. Vhodny kompakt na chatu,dielne, vcelina, garáže,mobilný dom, - malé vykonné spratne. , Komplet, skylink, parabola, Full HD skrinka na skylink, držiak na parabolu, lnb konektor,..... Satelitný komplet skylink.