bazár, predaj, inzercia, predám

Predám komponenty na AEG ručné vysavače

Kategória: Vysávače

Predám tepovacie a cistiace sady na rucne vysavace AEG.elektrolux .cena 5e kus
Predám komponenty na AEG ručné vysavače
Podobné inzeráty
Vysávače elektrolux AEG Modré -
Vysávače elektrolux AEG Modré - Predám nové vysavačove jednotky. 18v. Vo farbe modrej a oranžovej..cena 15e kus.posledne kusy
Kärcher Hubica na parkety VC 5
Kärcher Hubica na parkety pre vysávače VC 5 Model 2.863-242.0 Plne funkčná, v bezchybnom stave Cena novej 65 €, teraz 15 € Popis produktu: Parketová hubica z prírodného vlasu bola vyvinutá exkluzívne pre bezvreckové vysávače VC 5. Šetrne čistí citlivé podlahy z parkiet, laminát je vhodná taktiež pre podlahy z korku, PVC, linolea a dlažbu. Štetiny jednoducho a jemne kĺžu po podlahe. Okrem iného je vďaka flexibilnému kĺbu hubica extrémne obratná, čo umožňuje pohodlné vysávanie pod nábytkom. Rovnako praktická je magnetická parkovacia poloha pre rýchle a bezpečné odkladanie pri prerušovaní práce. VLASTNOSTI A VÝHODY Vhodné príslušenstvo pre vysávače VC 5 Mäkké kruhové štetiny z prírodného vlasu (konský vlas) Na jemné a šetrné čistenie bez škrabancov. Flexibilný kĺb Veľmi dobrá obratnosť a podjazd pod nábytok. Magnetická parkovacia poloha Rýchle a bezpečné odstavenie stroja pri prestávkach v práci. Technické údaje Množstvo 1 Štandardný priemer 35 Hmotnosť (kg) 0,6 Hmotnosť vr. obalu (kg) 0,8 Rozmery (d x š x v) (mm) 169 x 261 x 156 Stránky o produkte: Osobne BA/+poštovné podľa aktuálneho cenníka (SP doporučene 2,3 €, dobierka 3,5 €, Zásielkovňa 3,3 €, ČR 3,9 €) Pozri tiež moje ďalšie inzeráty, viac položiek jedno poštovné (kliknutie na meno) (prosím kontaktovať cez formulár/Whatsapp/Viber/Signal/Telegram)
Predám AEG motory na vysávače
Predám nové AEG, ELEKTROLUX.2000w.. vysávačove motory. Klasika vojdú do hoci akého vysávača na 220v..240v. Cena za kus 10.
Predám spolu 2 robotické vysávače
Predám tieto dva robotické vysávače Písať len sms len vážný záujem odber možný len spolu
Predám náhradné filtre na Xiaomi Roborock vysávače
Predám náhradné umývateľné HEPA filtre na vysávače Xiaomi Roborock S5, S50, S51, S55, S5Max, S6. Cena 5€ za kus. Najlepšie osobný odber Šamorín. Viem zaslať poštou ale tu je potrebné zaplatiť vopred na účet. Na dobierku neposielam.
Sada príslušenstva pre parné vysávače Rowenta Clean & Steam
Predám čisto novú sadu príslušenstva pre parné vysávače Rowenta Clean & Steam. V rámci Nitrianskeho kraja viem zdarma zabezpečiť dovoz.