bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kópiu hodiniek Longines

Kategória: Zberateľstvo

Predám kópiu hodiniek Longines automatic vhodné na nosenie alebo do zbierky. V cene je zahrnuté aj poštovné.
Predám kópiu hodiniek Longines
Podobné inzeráty
Longines  LA GRANDE CLASSIQUE  DE LONGINES
Longines pánske luxusné hodinky značka LA GRANDE CLASSIQUE DE LONGINES model L4 635.2 s nadštandardným calibrom L 420., ktorý je osadený až 13 rubínmi. / Calibre Longines v tejto dobe obsahovali od 5 rubínov // Cal. L963 na báse ETA 280.002 až po 13 v L 420 t.j. ETA 282.001. Sériové číslo 29144XXX datuje tieto hodinky do rokov 2000 až 2005. Ide o plne pôvodný kus aj s pôvod. náramkom s logom, korunkou a pôvodným sklíčkom. V hodinkách bola nedávno menená baterka. Priemer hodiniek 34 mm. Viac info aj foto na vyžiadanie Predajná cena 820 euro
Longines heritage military 1938 limited edition
Predám pánske hodinky Longines heritage military limited edition 1938,hodinky sú vyrobené v roku 2019,pocet vyrobených kusov:1938,nové,nenosené,100% stav,kupované vo Viedni u oficiálneho predajcu Longines Cena na pulte 2530€ Súčasná cena 1900€
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Šípky Incablo
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Šípky Incabloc Kaliber 66 Incabloc Chromované puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený čierny náramok s priemerom 18 mm s prackou striebornej farby. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Elegant 60. roky
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Elegant zo 60. rokov Typ 66 124 1. Manuálne naťahovanie Chromované puzdro s priemerom 32 mm. Hodinky majú nové sklo. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený čierny náramok s priemerom 16 mm s prackou striebornej farby. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Hodinky Casio Honda limited edition
Predám hodinky Casio Honda limited edition Jedná sa o limitovanú edíciu hodiniek značky Casio edifice pre nadšencov športov ako Formula 1 alebo moto GP Na Slovensko bolo dodaných iba 10 kusov hodiniek tejto edície. Predajná cena týchto hodiniek je skoro 1000€, takže majú všetky funkcie, ktoré si dokážete predstaviť. Hodinky majú: Bluetooth - dajú sa spárovať s mobilným telefónom Zafírové sklíčko Sú vodotesné Nabíjanie slnečným svetlom (tough solar) - takže výmena batérie nehrozí Sú z titánu Chronograph Dátum, alarm, stopky Neo displej - viditeľnosť ciferníka aj v tme Hodinky sú v karbónovom obale, majú na sebe stále fóliu, neboli nosené.
Hodinky PRIM předsedu Rádla ze Slunce Seno Erotika
Hodinky PRIM předsedu Rádla ze Slunce Seno Erotika Ponúkam na predaj ikonické hodinky PRIM, ktoré vo filme Slunce Seno Erotika nosil předseda Rádl Zlatené puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo a korunku. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Kaliber 68.3 Hodinky ukazujú presný čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený hnedý náramok s priemerom 18 mm s prackou zlatej farby. Ak sa Vám páči iná farba remienka/pracky napíšte mi a vymením ho. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.