bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kotlinu na guláš 25l.

Kategória: Záhradné grily

Kotlina je vyrobená z 2mm hrubého plechu nie ako tie z obchodu 0.6mm je nastriekana ziaruvzdornou farbou do 750'C,v kotline sa dá regulovať prisun vzduchu tím pádom vam pokrm neprihara,kotlina obsahuje odnímateľné ramená ktoré slúžia na odkladanie pokrievki a rôznych veci,odnímateľni dimovod,popolník.ku kotline mám aj smaltovaný kotlík a pokrievku cena +40€ k cene kotlini.
Predám kotlinu na guláš 25l.
Podobné inzeráty
predam kotlinu na zabijacku
predam kotlinu na 60 l zabijacku alebo gulas bola dva krat pouzita stala 220e ateraz 130e len vazni zaujemca do zmazana
Predam nerezový sud keg kotlinu
Pre niekoho kto si chce vyrobit kotlík na gulas alebo vie využiť na čokoľvek ine Kotlina, kotlik, sud, keg, nerezový, gulas
Kotlik Na Guľáš Pošlem Aj Poštou Čitaj Popis
Dobry den. Pozrite aj dalšie moje inzeraty. Stlačte v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa Vam všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo možem poslať aj poštou. Popis : Kotlik na Gulaš,Kapustnicu,Fazulovicu,Halaszle ... Predam kotlik vhodny na Gulaš priamo pod ohnisko na trojnožku ale vhodny aj do kotliny. 60 litrovy kotlik ma priemer 46 cm = 180 Eur . 30 litrovy kotlik ma priemer 36 cm = 160 Eur. Pozri foto. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu kotlika pište,volajte ... Dakujem
Kotlik na guláš (hrnce na guláš) Nové
Predám nové kotliky na guláš rôznych veľkostí Smaltovaný 13l za 25€ Smaltovaný 22l za 40€ Predám aj plynové variče na propan-butan Štvornohý 3kW za 25€ Trojnohý 7.6kW za 30€ Trojnožka (stojan) stojí 20€ Ak nedvíham telefón, písať na email. V nedeľu nič nepredávam! :) Na dobierku už nič neposielam (kvôli takým ľuďom, ktorí zásielku nevyzdvihli). Pošlem cez poštu iba ak sa zaplatí dopredu na účet (aspoň polovica uvedenej ceny na účet a potom druhú polovicu cez dobierku). Bratislava, Dúbravka Pozrite si aj ostatné ponuky na mojom profile :)
Kotlík na guláš
Predám 25l antikorový kotlík na guláš spolu s kotlinou. Nové nepoužité
Komplet na guláš
Predám 50l,25l, 16l, 14l, 10l,8l komplet na varenie gulášu. Komplet obsahuje piecku s 1mm hrubého oceľového plechu ,komín, smaltovaný kotlík a smaltovanú alebo nerezovú pokrievku. Cena 8l komplet 90€, Cena 10l komplet 95€ Cena 14l komplet 100€ Cena 16l komplet 110€ Cena 20l komplet 125€ Cena 25l komplet 130€ Cena 30l komplet 135€ Cena 50l komplet 200€ Po dohode pošlem na dobierku, alebo doveziem.