bazár, predaj, inzercia, predám

Predam kotol s kotlinou

Kategória: Ostatné

Predam kotol s kotlinou 60l2x pouzita,dohodou
Predam kotol s kotlinou
Podobné inzeráty
kotlíky na guláš s kotlinou nerezové
predam kotliky nerezove s kotlinou od 15l.-70l.Cena od 300,- do 650,-
Medený kotlík s masívnou kotlinou
predám cca100L kotlík s pokrievkou a kotlinou dovoz možný
Zabíjačkové náradie
Predám mäsiarske potreby vhodné na zabíjačku alebo ako dekorácia na chalupu: Stôl na rozrábku z masívu - PREDANÉ Kotol s kotlinou 60l + pokrievka - PREDANÉ Nádoba na masť / Geleta 20l - 20€ / kus Smaltovaný lavór biely / hnedý - 10€ / kus Smaltovaný hrniec červený - PREDANÉ Smaltovaný hrniec hnedý - PREDANÉ Smaltovaný vajling s maľbou - PREDANÉ Laminátová vanička so stojanom / koryto - 60€ Laminátová vanička bez stojanu / koryto - PREDANÉ Pracovná doska - PREDANÉ Naberačka - 3€ Sitko - PREDANÉ Varecha na miešanie oškvarkov / lekváru - 10€ Dierkovaná varecha - PREDANÉ Smaltovaný kotol - 20€ Pošlem aj na dobierku, osobný odber v obci Tekovské Lužany. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).
Dvojplášťový kotol, nerezový, pálenica
Ponúkam na predaj používaný nerezový kotol o objeme 80L. Všestranné použitie. Stručný popis: Nerezový kotol dvojplášťový. Hrúbka je 2mm. Kotol je na kolieskach. Ľahká manipulácia. Kotol ma výpustný guľový ventil= jednoduché čistenie. Na vrchu sa nachádza nerezová kupola kde je aj ručné miešanie. Nerezová rúra z kotla: priemer 65mm, možnosť umiestniť medenú výplň ako katalyzátor. Spojovacia rúra: meď, dĺžka: 141cm, priemer: 28mm Chladič: nerezový, výhodou je jednoduché čistenie. priemer: 8mm, dĺžka 6m Ohrev je elektrický sú tam dve špirály na 380V(rýchle nahriatie kotla); možnosť prerobenia na 220V alebo plyn. Montáž zariadenie je jednoduchá. V prípade záujmu treba volať. Kontakt: Cena: dohodou treba volať.
Predaj kotol na pevné palivo a pelety Ferroli
Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety Ferroli. Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety- Ferroli SUN PELLET 7 - päť článkoví + zásobník 130 litrový + podávač peliet za cenu 2250EUR. Kotol ma päť rokov, udržiavaný, pravidelný servis. Pokiaľ bude mať niekto záujem kúpiť zásobník a podávač samostatne tak cena je 750EUR a Kotol Ferroli za 1500EUR.
Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety Ferroli
Predaj kotol na pevné palivo a pelety Ferroli - 24.1. - 18:47 Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety- Ferroli SUN PELLET 7 - päť článkoví + zásobník 130 litrový + podávač peliet za cenu 2250EUR. Kotol ma päť rokov, udržiavaný, pravidelne servisovaný je ako novy. Pokiaľ bude mať niekto záujem kúpiť zásobník a podávač samostatne tak cena je 750EUR a Kotol Ferroli za 1500EUR.