bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Kotúče rozety reťaze adaptéry na rôzne moto

Kategória: Enduro

Predám Enduro-Supermoto- Mx:
-kotúče na klasický i vačší priemer (240-320mm)
-oceľové i duralové rozety 42-50zub
-záberove (vývodove)kolieska
- adaptéry na vačšie kotúče 270-320
- zosilnené i klasické reťaze
- platničky

Na predaj veľa iného...viac info na alebo telefonicky či mailom.
Ceny pri vačšom odbere vieme upraviť.

Výrobca Moto-master vyrobené v Holandsku. Veci pre rôzne typy značiek.
Predám Kotúče rozety reťaze adaptéry na rôzne moto
Podobné inzeráty
Predám Supermoto diely nové aj používané
Predám rôzne Supermoto diely - nové aj používané - na rôzne značky a typy moto výrobca Excel, Beringer a Moto-master. - Kotúče 320mm - Adaptéry na 320mm - 4 piesty - 6 piesty beringer - Radiálne pumpy - Rozety - Kolesá Excel originály žiadne repliky! - Kvalitné polepy na mieru - Plastové sady a doplnky Viac info a foto telefonicky, mailom alebo sms ale aj na instagrame a FB stránke Taktiež na webovej stránke (eshope) zameranom na SM-Enduro-MX diely
KTM  EXC-F 500 2021 6days
Predám KTM excf 500 Rok výroby 2021, jedna sa o edíciu Six days. Motorka ako nová kupovaná v K ten Bratislava, prvý majiteľ, najazdených originál 60 motohodín. Aktuálne po kompletnej prestavbe na super moto. Od prestavby nejazdené, všetky diely sú nové v top kvalite. Motorka je bez akejkoľvek investície, plne pripravená na jazdu po výmene všetkých prevádzkových kvapalín a celkové kontrole. Diely ktoré stoja za zmienku: kompletné super motard nové kolesa V kompletnom oranžovom prevedení vrátane čierny doplnkov Obuté na super moto pneumatikách, eloxované Zadná super moto Rosetta moto Master, zadný kotúč moto Master, predný 320 mm kotúč moto +Master adaptér v Hodnote 2000 Eur Výfukový systém fmf Najvyššej rady – kombinácia V hodnote 850 Euro Komplet nové plasty Acerbis + Na zákazku vyrobené polepy s hologramom A perleťou + na zákazku vyrobený poťah sedla V hodnote 700 € LED predné svetlo s možnosťou prepínania diaľkových a tlmených svetiel vrátane homologácia + komplet LED smerovky značky Daytona V hodnote 400 € Karbónový kryt nádrže Procar bol v hodnote 250 €. Oranžové frézované okuliare KTM, čierne eloxované držiaky riadidiel, Oranžové riadidlá, super mäkké rukoväte o Die v hodnote 550 € Na motorke upravený podvozok, je tvrdší tým pádom je vhodný na super moto. Predné tlmiče upravené v Taliansku do čiernej farby. Hodnota upraviť Podvozku šesťsto eur. Motorka je nádherná, exkluzívna luxusná. Pripravená pre veľmi náročného nového zákazníka. Jediný dôvod predaja sú zdravotné problémy ktoré mi nedovoľujú jazdiť na motorke.
Ktm exc 250
Predam ktm exc250 2017 v super stave moto presla vacsim servisom pri 200mth teraz ma 217,5mth . Servis : Kotuce , Platnicky , retazova sada , piest , kontrola motora , prevodovy olej motorex , brzodova kvapalina , chladiaca kvapalina , loziska v kolesach aj v krku , koncovka vyfuku ,kontrola a cistenie karburatoru , potah sedla , gripy , blastre , plasty aj polep , prepinac map , nastavitelne packy , repas tlmicov vpredu , repas zadneho tlmica ,baterka , pneumatiky , mouse v predu aj vzadu .Rozne doplnky : kryt kotuca predneho , voditko retaze , kryt motora , ramu , kolena , koleno fmf . Olej do benzinu len motul 800 .Preinvestovanych okolo 2000€ stare plasty , diely pridam k moto .treba si dat pozriet starter len cukne po zime . Dovod predaja nevyuzitie prechod na cestu . Moto bez tp .V pripade akych kolvek otazok staci volat .
Kawasaki KX250F 2014
Predám 4t Kawasaki KX250F(KXF250), verzia so vstrekovačom + 3 palivové mapy, ročník 2014, 120mth, GO pred 30mth(staré diely mám odložené pre dôveryhodnosť), olej s filtrom menený teraz na 120mth, vzduchový filter má asi 3mth, motor ide pekne, nič netečie, predná pneu skoro nová, zadná pneu 80%, nove predné aj zadné brzdové dosky, nový hliníkový rýchlopal + gripy scott(na foto vidno aj staré), k moto mám nové zadné bočné plasty acerbis,pridám aj pôvodné . Pre mňa osobne to bolo super jazdenie, predávam s ťažkým srdcom ale bohužiaľ nemám na to čas...pre viac info sms, email, volať prosím len po 16.00 UPDATE 25.3.2023 NOVÁ Rozeta NOVÁ Reťaz NOVÉ Ozubené kolečko NOVÉ vodítko reťaze spodné NOVÉvodítko retaze kolečko NOVÝ klzák reťaze NOVÉ ložiská prepákovania Natlakovaný zadný tlmič Kozmetické úpravy Ako darček pridám nové čierne krytky na špice.
SHERCO SEF-R 450 sixdays 2016
Predám ostré enduro po repase predných tlmičov zadný taktiež, nové prepakovanie, nová batéria (4/2023), nová reťazová sada did vx3 (zlatá), cnc doplnky v modrej farbe (stupačky, nášlap zadnej brzdy, rýchlostka, zadný kryt brzdového kotúča, klzák reťaze, viečka na spojkovej a brzdovej pumpe, viečko na zadnej brzde) cnc brzdové páčky, cycra chrániče páčok, aXp výstuhy chladičov, ventilátor, chrániče na prednej vidlici + neoprény, nový predný brzdový kotúč motomaster, chránič predného brzdového kotúča acerbis. Moto servisovaná u Pána Puškara kto je z okolia tak pozná. Posledný kontrolný servis pri ktorom bola vymenená rozvodová sada plus bola prekrúžkovaná preventívne keďže bola otvorená a prekontrolovaná aby sa predišlo katastrofe som na také veci veľký pedant. Na motorke sa nešetrilo čo potrebovala to dostala olej menený poctivo max 10 mth ! A vzduchový každých 5 mth! Motorka ma momentálne vymenený olej filtre. Endurko je pripravená pre budúceho majiteľa len sadnúť a jazdiť. K moto pridám este další vzduchový filter + nejaké olejové filtre. K moto mám pribal na cestu spínaciu skrinku prepínače atď. Plus všetky vymenené diely. Nájazd 310mth. Dôvod predaja, zapáčila sa mi jedna moto čiže sa predáva pokiaľ sa nepredá tá o ktorú mám záujem. Ak sa predá tak si ju nechám. Nepotrebujem sa jej zbaviť za každú cenu.
Husqvarna SM 610 s TP a ŠPZ
Zdravím predám pekné SuperMoto s TP a ŠPZ ktoré je mometálne po servise a úplne nová STK. Jedná sa o Husku SM 610 rok 2005 - najazdené 39 000km. Moto má úplne nanovo nalakované všetky plasty na čiernu so zlatou perleťou samozrejme zápisaná farba v TP. Na moto bol vykonaný teraz servis olej a olejový filter plus platničky. Huska má krásny mohutný zvuk nakoľko má športový plne otvorený vyfuk plus origoš k moto tiež. Mašina jazdí krásne a je v super to veľmi zábavná motorka hlavne ľahká a obratná a nenáročná na ovládateľnosť. Je to taký dosť svižný bicykel vhodný aj pre menej skúseného jazdca pokial má na to gule. Cenu by som si predstavoval 3500 čo si myslím že je rozumná cena nakoľko som donej teraz pred sezónou dal naozaj dosť peňazí. Na mieste sa nejakej maléj rozumnej dohode nebránim. Možná výmena za nejakú inú moto ale preferujem skôr predaj nakoľko mám ešte ďalšiu moto,no skúste ponúknuť hračiek nieje nikdy dosť.