bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kováčske kladivá a kliešte

Kategória: Ostatné

Predám kováčske kladivá a kliešte cena malé 4 euro kus veľké a kliešte 10 eur kus plus poštovné
Predám kováčske kladivá a kliešte
Podobné inzeráty
Predaj strojárenských spoločnosti
Predaj 2 strojárskych firiem na predaj 1. Strojárenská firma – lokalita Ústecký kraj Predmetom predaja je väčšinový predaj akcií stojarenskej firmy, vrátane hnuteľného a nehnuteľného majetku, know-how a všetkých dlhoročných odberateľsko dodávateľských vzťahov. Firma sa zaoberá výrobou oceľových prepravných kontajnerov na manuálne, strojné a robotické zakladanie dielov do liniek, na lodnú, automobilovú a vlakovú prepravu dielov. Cieľovým zákazníkom je automobilový a strojný priemysel. výroba je úplne orientovaná na potrebu klienta - firma podľa návrhov a požiadaviek spracuje výkresovú dokumentáciu k zadaným zákazkám v 3D prevedení softvérovým vybavením (Autocad a Solid Edge) a vyrobí zadaný kontajner pre akýkoľvek diel podľa požiadavky klienta. 2. Strojárska firma – lokalita Středočeský kraj Predmetom predaja je 100% obchodného podielu na s.r.o. vrátane hnuteľného a nehnuteľného majetku, know-how a všetkých dlhoročných odberateľsko dodávateľských vzťahov. Jedná sa o firmu s dlhoročnou tradíciou, jej výrobky nachádzajú uplatnenie po celom svete. Výroba, predaj, veľkoobchod aj servis pneumatického náradia pre lomy, bane, stavebníctvo a zlievárenstvo. Vybavenie: Zbíjacie, búracie kladivá Zbíjacie kladivo rýľové Sekacie kladivá, pneumatické škrabky vŕtacie kladivá Pechovacie kladivá, vzduchová lopata Ponorné vŕtacie kladivá Tuneľovacie kladivá Klinovacie, nitovacie, striasacie kladivá Príslušenstvo Pneumatické dielenské náradie Doplnkový sortiment Hydraulické zariadený Cena: DOHODOU (za obe spoločnosti) Ponúkajú sa 3 varianty predaja: 1. Obe spoločnosti 2. Samostatný predaj akciovej spoločnosti 3. Samostatný predaj s.r.o. Bližšie informácie vám poskytnem na tel.čísle: alebo prostredníctvom e-mailu: kudry@
predam zubarske klieste predam stomatologicke klieste
predam zubarske klieste predam zubárske kliešte predam klieste na trhanie zubov predam stomatologicke klieste predam stomatologicke naradie predam stomatologicke načinie predam klieste na vytrhavanie zubov cena dohodou poštovné na dobierku prvou triedou 6 euro k cene zubne naradie zubne nacinie nepoškodene funkcne už mam len posledné 2 kusy ktoré su na foto inzerát je platný do zmazania extrakcne korenove klieste
Multifunkčné kliešte, nožík, náradie
Predám nové Multifunkčné náradie / kliešte, nožík 1. Kliešte s ihlovou špičkou 2. Uťahovacie kliešte 3. Štiepacie kliešte tvrdých drôtov 4. Štiepacie kliešte mäkkých drôtov 5. Nôž s rovným ostrím z ocele 420HC 6. Otvárač balenia (blistery) 7. Pilník drevo, kov 8. Otvárač na konzervy 9. Otvárač na fľaše 10. Pravítko (3,8 cm) 11. Krížový skrutkovač Phillips 12. Stredný plochý skrutkovač 13. Malý plochý skrutkovač 14. Odizolovacia čepeľ Krížový skrutkovač, Nôž, Otvárač na konzervy, Otvárač na fľaše, Pilník 85 - 100 mm Velkosť v zloženom stave: 7-8 cm Velkosť pri použití: 12 cm Pošlem aj na dobierku. (+3,5€)
Hydraulické kladivo univerzálne HT08/10
Hydraulické kladivo univerzálne Hydraulické kladivá ponúkajú vysoký výkon, majú veľmi nízke nároky na údržbu a jednoducho sa používajú. Kladivá sú konštruované pre kopanie priekop, rozbíjanie betónu ako aj ostatné búracie práce. Sú vybavené rámom s valcovou konštrukciou. Všetky kladivá a rámy umožňujú lepší prístup k práci v obmedzenom priestore. Kladivá majú nízku hlučnosť. Rozteč 8cm Priemer čapu 2.5cm Šírka uchytenia 9cm Osobný odber Prievidza, Trenčín Prípadne kuriér - cena za dopravu je 20€. Balík dostanete do 3 dní.
Kováčske uhlie.
Predám kováčske uhlie 1kg=1euro. V prípade záujmu volať nie sms ani email.
etiketovacie kliešte MOTEX 5500
Na predaj etiketovacie kliešte MOTEX 5500. Jednoriadkové etiketovacie kliešte s krytom kotúčikov etikiet, 8 číselných miest. Etiketovacie kliešte slúžia k natlačeniu ceny na samolepiacu etiketu a prenesenie na tovar. Prosím, kontaktujte ma iba e-mailom.