bazár, predaj, inzercia, predám

Predam kovania - zn. Tupai

Kategória: Dvere, brány

Predam nepouzivane nove kovania zn. Tupai, prevedenie cierna matna farba.

3x kovanie bez spodnej rozety (len klucka).

Cena 15 eur / kus.
Predam kovania - zn. Tupai
Podobné inzeráty
Predám dyhované dvere a zárubňu
Predám dyhované dvere a zárubňu značky SAPELI, dyha orech, vrátane kovania Tupai. Rozmery dverí a zárubne: 80 x 197(cm), na hrúbku steny 130(mm), otváranie pravé. Zámok obyčajný s kľúčom a kovaním Tupai.
Dverová kľučka TUPAI
Predám nepoužité kľučky zn. TUPAI s roztečou 72mm. Bronz matný. Viac verzií podľa foto. Cena novej sady 82€.
Interiérové bezfalcové dvere 80tky vrátane kovania, nové
Predám nové bezfalcové interiérové dvere 80tky značky Doornite Quatro, nové bez akéhokoľvek poškodenia. Rozmer dverí šírka 82,6cm x výška 197cm. Hrubka dveri 39mm Dvere sú vratane namontovaného kovania. Mám k dispozícii 2ks pravé a 1ks ľavé. Len osobný odber Piešťany, viem ponuknuť ako celok alebo aj po 1ks. Uvedená cena za 1ks dverí vrátane kovania. Povodna cena 150 Eur/ks dvere + 20eur kovanie
Kovanie Rostex
Predám kovania Rostex použité. Rozstup medzi vložkou a klučkou 9 cm. Rozstup medzi šróby je 20,5 cm. Kovania sú lesklé. Guľa-klučka. Stranu otvárania viem prispôsobiť. Mám aj jednoduchšie varianty,kde netreba vrtať hrubé diery na dverách. Viem dať grátis vložku s jedným klúčom. Cena je pevná. Kovania je možné po dohode prísť pozrieť v Pribete. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Na sms, e-mail neodpovedám. Dobierka +3 eur.
Kúpim krytky na GU kovania
Kúpim krytky GU kovania okien a dverí, farba ako na obrázku, asi mosadz. Krytky som mal na dverách a oknách URZEDOWSKI. Potrebujem na pravú aj ľavu stranu, na horný aj spodný záves kovania. Ponuknite
Bezfalcové Interiérové dvere vratane zárubne
Výhodne predám Bezfalcové Interiérové dvere vratane zárubne a kovania Nove, zabalene Výrobca: Classen (PL) Model: Linea 2.1 Biele drevené dvere striekane, matne drevne kridlo s drevotrieskovou vyplnou, oblozkova zárubna, bezfalcove, so skrytymi pantmi. Povrchová úprava - Biely UV Lak, matny (ekologický lak vytvrdený ultrafialovým žiarením) Vyska dveri 2100 mm Sirka: 700 mm (4 ks) a 800 mm (2 ks) Počet: 6 ks Zárubne: Povrchová úprava - Biely UV Lak, matny Zárubňa zahŕňa: • Hlavný nosník (vodorovný prvok a dva zvislé prvky) • Tesnenie • Sada 2ks skrytých pántov • Sada montážnych prvkov Sirka regulácie: 110-130 80, láva strana (2 ks) 135-155 70, láva strana (4 ks) Magnetický zámok Cena: EUR 299 za supravu (dvere vratane zárubne a kovania 1 ks) Osobný odber (Bratislava Ružinov)