bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kožené čižmičky a sandálky

Kategória: Topánky, obuv

Predám kožené čižmičky, dvoje vysoké, jedny po členky, kožené, veľkosť 36, cena za pár 14 eur, prekrásne elegantné sandálky č. 35, k šatám aj k nohaviciam ( talianske, ramienok nepadá, veľmi dobrý strih, moderný vzor ), cena 25 eur, letné šľapky, veľkosť 36, cena 5 eur. Cena spolu 55 eur. Pozri všetky ďalšie moje inzeráty.
Predám kožené čižmičky a sandálky
Podobné inzeráty
Predám sandálky a čižmičky, veľmi lacno
Predám prekrásne elegantné sandálky č. 35, k šatám aj k nohaviciam ( talianske, ramienok nepadá, veľmi dobrý strih, moderný vzor ), cena 15 eur, kožené čižmičky, dvoje vysoké, jedny po členky, kožené, veľkosť 36, cena za 10 eur, predám prekrásne moderné biele šnurovacie polovysoké kožené topánky-čižmičky, ani raz neobuté ( neodhadnutá veľkosť pre dcéru ), veľkosť 36, dajú sa nosiť celoročne, kupované v drahom butiku (pôvodná cena je na podrážke). Cena dohodou, lacno. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Predám kožené čižmičky a poltopánky
- Predám nové kožené šedé čižmičky, rozmer 37 . Cena : 40 € - Predám nové kožené šedé poltopánky,rozmer38 Cena : 25 € - Predám veľmi zachovalé dámske čierne kožené čižmičky rozmer č. 38. Cena:10 € Tel. Do Trenčína doručím, poslať môžem
Nové prechodné čižmicky veľ. 37
Predám nové pekné a pohodlné čižmicky semišového vzhľadu so skrytou platformou (dokopy s vonkajším podpätkom je vyvýšenie 5 cm). Čižmičky sú čiernej farby s jemným svetlým lemom na vrchu sáry, na nohe sedia pekne.Výška sáry je 30 cm vzadu a vpredu o cca 3 cm viac (sára je vo vrchnej časti účelovo šikmá a jemne nariasená), priemer sáry je vo vrchnej časti 13 cm. Originál číslovanie na čižmičkách je 39,avšak nesedí to, reálne sadnú na veľkosť č. 37, to je dôvod predaja (boli objednané cez internet).Čižmicky sú vhodné na prechodné obdobie. Pôvodná cena bola 35 eur. V prípade záujmu napíšte prosím sms, ďakujem.
Predám členkové kožené dámske čižmičky
Predám málo nosené dámske kožené čižmičky, z vrchnej strany kožušina, veľkosť 38, značka Walter Steiger, na vysokých opatkoch. Čižmičky vo veľmi dobrom stave, známky nosenia viditeľné len na podrážke. NC: 150,- eur
Dámske pohodlné kožené čižmičky, protišmykové, v. 39
V ponuke krásne kožené čižmičky, protišmyková podrážka. Veľmi pohodlné. Ideálny je osobný odber kedy môžete čižmičky vyskúšať a ušetríte poštovné. Pri nemožnosti osobného odberu viem poslať poštou :-)
Kožene prechodné čižmičky vel 5,5 zn. Gabor
Dámske malo nosené prechodné kožene čižmičky zdobené kamienkami, znamej kvalitnej značky GABOR zapínanie na zips z vnútornej strany. Výška podpätky 4.5 cm, výška sáry 12 cm a vnútorná dĺžka 25,5 cm . Čižmičky sú veľmi pohodlné. Cena vrátane poštovného 18 €.