bazár, predaj, inzercia, predám

Predám králika - samicu

Kategória: Králiky

Predám túto samičku, mala 3 krát mladé, 4,9 a 7 mláďat, vek +- 18 mesiacov. Ruším chov králikov kvôli nedostatku času ????
Predám králika - samicu
Podobné inzeráty
Prenosna klietka pre kralika+voditko pre kraliks
Predam prenosnu klietku pre kralika, spolu s voditkom pre kralika
Klietka pre zajaca, králika
Dobrý deň, mám na predaj klietku pre zajaca, králika, mačku, prípadne pre iné malé zviera rozmer 120x60cm Sú k nej aj držiak na seno, misky, napájačky a rôzne veľké toalety. Používané 1 rok. Cena za komplet je 40€, mám v ponuke aj prepravku pre malé zviera, cena 20€. V pripade rychleho jednania pridam krmivo seno a peletky pre kralika
Darujem 2x kralika
Darujem zakrsleho králika samicku (2roky) a malého králika (6 mesiacov)
Samica králika hyla x belgický obor biely
Predám 12 mesačnú samicu králika z kríženia hyly (matka) a belgického obra (otec), obaja z nášho chovu. Je krásneho, mohutného vzrastu, po jednom vrhu, veľmi dobrá matka. Dôvodom predaja je, že na párenie je kvôli vzrastu samice potrebný aj väčší samec, ktorým okrem jej otca nedisponujem. Pochádza z osvedčeného kríženia. Prosím volať len v prípade vážneho záujmu.
Predám samicu králika
Predám ročnú samicu,velmi staroslivá o malé,predám z rodinných dôvodov.
Predám samicu - možné pripustiť
Predám samicu králika. Jedná sa o dedinský mix. Očkovaná proti moru a myxomatóze. Narodená 10/2022. Po prvom vrhu (7 ks). Dobrá matka. Možnosť pripustiť nepríbuzným samcom (čistokrvný burgundský).