bazár, predaj, inzercia, predám

Predám králiky z domáceho chovu

Kategória: Králiky

Dobrý den. Ponúkam na predaj 4 mesačne králiky,NOS sú vhodné na další chov alebo na mäso. Sú kŕmené senom, jačmeň , ovos, lucerkove granule. K dispozícií sú 4 samičky a 3 samce. Váha 2.5-3 kg.Cena za kus 15 €. V prípade potreby môžem ich aj očistiť. Ak máte záujem volajte na číslo
Predám králiky z domáceho chovu
Podobné inzeráty
Králiky samičky samci
Na predaj domáce králiky samičky aj samcov zdravé kusy vhodné ihneď do chovu. od 15€/kus Králiky sú vhodné do chovu alebo ako domáce zvieratko.Možnosť výberu z viac kusov. Pri záujme volajte.
Jatocne kraliky
Predám jatocne kraliky. Hyla kríženca z cincilov. Z domáceho chovu. Cena za kilo 7 eur. A živé 5 eur kilo.
Domáce kraliky
Mam na predaj domáce kraliky samice narodené 17. 3.do domáceho chovu.
Meklenburský strakáč
Predám čistokrvných králikov. Plemeno Meklenburský strakáč-červený. Králiky registrované (s rodokmeňom), tetované, očkované proti moru prípravkom CASTOREX. Preliečené proti kokcidióze. Králiky v kresbe, spĺňajú štandard pre dané plemeno, sú vhodné na ďalší chov. V ponuke sú aj netetované-králiky vhodné do hobby chovu. Možnosť zostaviť nepríbuzný pár. Cena dohodou podľa výberu od 40 Eur.
Králiky Hyla
Predám mladé králiky Hyla vo veľmi dobrej kvalite zo zdravého chovu! Na predaj mám 2 a pol mesačne králiky tak ako sú na foto.. možnosť výberu a zároveň možnosť vytvorenia nepríbuznych párov! Viac info po tel.:
Králiky
Predám 4 mesačné králiky kríženec hyla a francúzsky baran. Mohutné kusy, rôzne farby. Králiky sú vhodné do chovu alebo na mäso. Cena za kus 15€