bazár, predaj, inzercia, predám

Predam krásnu damsku bundicku M

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám damsku bundicku velmi peknu,parkrat nosena velmi moderna Top stav.
Predam krásnu damsku bundicku M
Podobné inzeráty
Predám dámsku letnú bundičku
Predám dámsku letnú bundičku, veľkosť 34, z New Yorkera. V skvelom stave, pár krát oblečená.
Predám tenučkú dámsku bundičku
Predám krásnu tenučkú,šuštiakovú bundičku..raz možno dva krát oblečená a uskladnená,nenosená..je mi maľá.veľ.písaná L,odhodom sedí na M/L.cena 8€plus pošta.pozri ďalšie moje inzeráty.
Predám krásnu novú bundičku
Predám krásnu novú bundičku veľkosti č 36. Bunda je úplne nová, s visačkou vhodná aj ako darček. Cena 7€ plus poštovné (pôvodná cena 18€). Možnosť zaslania aj na dobierku poštou
Predám jesennú bundičku 50
Predám krásnu jesennú bundičku, imitácia semišu. Nosená veľmi málo, takže top stav. Veľkosť 50. Rozmery: dĺžka-65cm, prsia-64cm, rukáv-60cm. Kupovaná z internetového obchodu witt. Dôvod predaja - zmena konfekcie. Na dobierku neposielam!
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Dámska zimná bunda
Predám krásnu dámsku hrejivú bundičku na zimu, bordovej farby, je voľného paletkového strihu, takže sadne na postavu od 40 do 48. (Pozn.: na dobierku neposielam, tovar nevymieňam, ani neberiem späť. V cene nie je zahrnuté poštovné)