bazár, predaj, inzercia, predám

Predam krasnu vysivanu bluzku

Kategória: Blúzky

Predam krasnu vysivanu bluzku.
Bluzka je nova.
Predam krasnu  vysivanu bluzku
Podobné inzeráty
Dámske blúzky - dlhý rukáv
Predám: 1.Krásnu bordovú blúzku s krémovými pružkami a golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x,nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Materiál bavlna,tkanina,cena 3€ 2.Krásnu jednofarebnú bordovú blúzku s golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x, nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Zloženie 62% viskóza a 38%polyester,cena 3€ 3.Riflovu blúzku svetlomodrej farby JUST NOW TRUE SENSE, rovný košelovy strih,zapínanie na cviky, bez poškodenia, cena 3€ 4.Veľmi málo používanú krásnu svetlomodru blúzku s golierikom, materiál je bavlna,má škvrnu na golieri preto ju ponúkam za symbolickú cenu 1€, prípadne DARUJEM pri nákupe inej blúzky z môjho bazariku. Na SMS nereagujem,volajte,resp.píste na email.
Predam krásnu úplne novú bluzku vel.48/50
Predam krásnu bielu úplne novú bluzku, tricko vel.48/50. Bola len oprata tak je trochu pokrčena. Materiál 100/ bavlna. Kúpená v Bonprixe.
Blúzka ZARA veľkosť S
Predám vyšívanú blúzku značky ZARA veľkosť S. Blúzka je žiarivej bielej farby s krásnou výšivkou na rukávoch, či golieri. Gombíky na rukávoch a na chrbte. Blúzka nie je vôbec nosená, avšak 1x praná/žehlená. Zasielam na dobierku, alebo po prevode vopred na účet. Cena je bez poštovného.
Damska retro bluzka XL
Predam peknu retro bluzku ,okolo vystrihu vyšivanu ,trojštvrťovy rukav ,na boku su rozparky ,lahucky material dlžka bluzky 80cm, kuknite aj dalsie moje inzeraty
Vyšívaná košeľová blúzka
Predám vyšívanú košeľovú blúzku, výšivka na prednom aj zadnom dieli. Rozmery: obvod hrudníka max. 120 cm, dĺžka 72 cm. Cena 6,- eur.
Predám dámsku blúzku 42 novú
Predám krásnu novú šifónovú blúzku ešte s výsačkou. Vpredu je zaujímavo zriasená. Rukávy sú na konci rozšírené. Veľkosť 42 (rozmery na fotkách). Dôvod predaja nesadla veľkosť. Na dobierku neposielam!