bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kravatu

Kategória: Obleky, Saká

Lacno predám kravatu raz použitú farba modrá
Predám kravatu
Podobné inzeráty
Predám svadobnú vestu
Predám svadobnú vestu + kravatu. Farba biela, veľkosť 50. Osobne Petržalka alebo poštou po platbe na účet
Svadobný žaket, oblek značky Pavanna
Predám svadobný žaket čiernej farby, veľkosť 52, spolu s cilindrom. V pripade záujmu predam aj bielu vestu, kravatu a motylik. Od slovenského výrobcu Pavanna. Žaket určený výhradné pre kultúrne a spoločenské akcie návšteva divadla, a pre ženíchov ktorý chcú na svojej svadbe pôsobiť skvelým dojmom a spoločenským postavením. Neoddeliteľnou súčasťou žaketu je módny doplnok čierny cylinder, jedno alebo dvojradová vesta svetlo šedej farby z farebného hodvábu . K žaketu sa hodia aj prúžkované nohavice z kvalitnej vlny, jelenicové rukavice a čierne topánky. Zaket s cilindrom 300 eur. V pripade zaujmu poslem viacero fotiek.
Predám svadobnú vestu s kravatou
Predam krásnu svadobnú vestu s jemným vzorom, kravatu a vreckovku do saka v tom istom vzore. Veľkosť XL - šírka hrudníka 58x2, dĺžka vesty vpredu 65 cm. Farba smotanová/ivory. Možnosť vyskúšať osobne alebo pošlem poštou
Alain Delon - svadobná kravata + vreckovka
Predám 1 x (na mojej svadbe) použitú kravatu a vreckovku do obleku značky Alain Delon.
Oblek ALAIN DELON, raz oblečený, veľkosť 50
Predám tmavomodrý oblek ALAIN DELON (sako + nohavice), 1x oblečený na svadbe, veľkosť 50, za 320 eur. K obleku je možné zakúpiť: vestičku (veľkosť S), kravatu, manžetové gombíky - 50 eur hnedé kožené topánky ALAIN DELON, veľkosť 42 - 120 eur obojstranný kožený opasok s brzdovou prackou ALAIN DELON - 70 eur => všetky vyššie uvedené veci boli oblečené len 1x (na svadbe) Pri kúpe všetkých vecí spolu s oblekom výsledná cena: 520 eur Osobný odber Bratislava.
Vesta
Predám vestu a kravatu k obleku. 1x oblečenu. Veľkosť 54