bazár, predaj, inzercia, predám

Predam krmne zemiaky

Kategória: Chovateľské potreby

Predam nove tohtorocne krmne zemiaky pekne ciste. Cena 0,20€ za 1 kg. Moznost dovozu v okoli Michaloviec zdarma.
Predam krmne zemiaky
Podobné inzeráty
krmne zemiaky
predam krmne zemiaky 0,40€ za 1Kg, piste spravu
Kúpim kŕmne zemiaky
Kúpim kŕmne zemiaky, cena po dohode
Kŕmne zemiaky
Predám nadbytok zemiakov. Nie su male ale velke zemiaky vhodne aj do kuchyne. Ja ich nestinnem zuzitkovat. Foto je ilustracne. Cena 0,4€/kg
Kŕmne zmesi
Predám kŕmne zmesi Versele Laga pre sliepky, BR I, BR II a morky rast. Od septembra aj rozvážam západné Slovensko. Osvedčenie o registrácii maloobchodného predaja krmív 959.
Kŕmne pulty - výsuvné
Predám kŕmne pulty zinkované výsuvné. Pulty sú komplet aj s nerezovými miskami. Mám už len tie čo sú na fotkách v rôznych počtoch čo mi ostali. Pulty sú s objemom buď 750ml miska alebo 350ml miska. Ceny sú od 26€ - 44€ V prípade záujmu o rozmer, množstvo, cenu ma prosím kontaktujte na tel. Čisle Alebo emailom - hrvthslavo@ V prípade potreby viem aj zaslať.
Kŕmne pulty - otočné
Predám kŕmne pulty zinkované otočné. Pulty sú komplet aj s nerezovými miskami. Mám už len tie čo sú na fotkách v rôznych počtoch čo mi ostali. Pulty sú s objemom buď 750ml miska alebo 350ml miska. Ceny sú od 23€ - 29€ V prípade záujmu o rozmer, množstvo, cenu ma prosím kontaktujte na tel. Čisle Alebo emailom - hrvthslavo@ V prípade potreby viem aj zaslať.