bazár, predaj, inzercia, predám

Predám krpce detské aj pre dospelých

Kategória: Zberateľstvo

Predám čisto nové krpce.
Krpce sú vyrobené z bravčovej kože - ideálny doplnok ku kroju alebo do súboru na tancovanie a vystupovanie.

Krpce mám od veľkosti 20 po 45.
Ceny :
Veľkosť 20-33 - 15 €
34-39 - 19 €
40 - 20 €
41 - 21 €
42-45 - 50 €
( v prípade veľkostí 42-45 nie sú vždy skladom a niekedy sa čaká na výrobu - v prípade záujmu ma kontaktujte )

Ku cene krpcov sa pripočíta poštovné.
Predám krpce detské aj pre dospelých
Podobné inzeráty
staré veci porcelán nábytok dekorácie
predám tieto staré veci ako porcelán ,svietnik, dobové trelka, podkovy,lopar,vydly,cep,korytko,valaska, vojensky kufor, súdy,retro ,chomuty konské,diezky atď PREDANE vŕtačka,baterka, krpce
IRON MAN - časti modelu
Predám časti modelu IRON MANA od značky Deagostini. Je to kvalitný model, časti sú kovové alebo z vysokokvalitného vstrekovaného ABS plastu. Je to pohyblivý model s niektorými svietiacimi časťami a vo finále má výšku 60 cm. Je to zábava nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Bližšie informácie o ňom sú na . Časti 1.-27. máme už poskladané. Časti 28.-29. nám chýbajú. Časti 30.-33. máme v štádiu skladania. Časti 34.-60. máme ešte originál ako nerozbalený časopis. Nemám nafotené všetky časti a časopisy, no v prípade záujmu pošlem foto. Originál časopis má cenu 9,90 eur, ale v prípade záujmu sa vieme na cene dohodnúť. Uprednostním predaj ako celok.
Kazety
Predám tieto kazety sú tam aj pre dospelých aj pre deti, treba si prísť pozrieť a vybrať si.
DVD séria PinGu v plastovom obale 6ks
Milá nenásilná animovaná rozprávková séria pre najmenších ale aj pre dospelých Posielam packetou po preposlani na účet alebo dobierku. Osobný odber v Nových Zámkoch
Predám kovové autíčka FERRARI
Predám 13 kusov autíčka Ferrari Shell.Najradšej komplet.Autíčka sú označené podľa roku,kedy bol model vyrobený, sú v pôvodnom balení, nepoužívané. Radosť pre deti aj dospelých.
Plynová maska CM-3, filter MOF, textilná brašna
Predám zberateľovi ochrannú plynovú masku CM3 ktorá bola kedysi určená na zabezpečenie ochrany dospelých osôb proti rádioaktívnym i otravným látkam a BBP. Pozri si aj ostatné moje inzeráty.