bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kuchárku knihu

Kategória: Kuchárky

Predám kuchárku knihu.
Predám kuchárku knihu
Podobné inzeráty
Predám medzinárodnú kuchárku
Predám medzinárodnú kuchárku od Juliany A. Fialovej a kolekt., vydavateľstvo Obzor Bratislava, rok 1982. Výborný stav, cena 4.- eurá + poštovné, alebo osobný odber v Bratislave. NIE SMS, inzerát je platný do zmazania.
Predám kuchárky
Predám nasledujúcu kuchárku z LIDL-a: Tradičná a moderná kuchyňa (SK) = 5eur Knihy sú v TOP stave a je vhodná ako darček. Na spôsobe odovzdania sa vieme dohodnúť (osobný odber BA), inak k cene pripočítavam poštovné. Preferujem mail (číslo je vymyslené). Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatné moje inzeráty.
Kuchárske knihy predám
Predám novú domácu kuchárku 4. vydanie z roku 1991, 510 strán, formát A4,Recepty zo života 2,prvé vydanie z r.1999 a recepty zo srdca. Všetky ako nové,nepoškodené,skladované, cena dohodou. Kontakt prosím mailom.
Kuchyňa LIDL tradičná/moderná
Predám kuchárku LIDL s receptami tradičnej a modernej kuchyne. Cena: 4e+poštovné V prípade záujmu kontaktovať e-mailom. tel.č. neplatné
Vianočná kuchárka - Vojtech Artz
Predám krásnu vianočnú kuchárku. Kúpená pred niekoľkými rokmi, ale ako sa mi objavili alergie, nemala som možnosť už z nej variť. Kuchára Vojtecha Artza určite poznáte aj z televízie. Kniha určite poteší kazdinky pokročilé aj začiatočnicky. CENA : 2€ + poštovné Váha knihy je : 650g = balík na postu 2.70€ Pozrite aj ďalšie knihy, čo predávam, nech ušetríte cez poštovné :) PLATBA : Vopred na účet Po prijatí sumy posielam potvrdenie o platbe a podacie číslo zásielky pre sledovanie cez poštu.
Recetár zdravej výživy pre dojčatá a deti
Predám nepoužitú kuchárku,autor Dáša Ostertágová