bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kuchynská linka masív

Kategória: Ostatné

Predám kuchynskú linku masív červený smrek v tvare U rozmer 150cmx200cmx125cm.Bez spotrebičov. Digestor zdarma. Cena 500 euro.
Predám kuchynská linka masív
Podobné inzeráty
Drevene dvierka Dubove na kuchynu
Ponukam na predaj hotove dubove ramove dvierka/masiv/ s plochou vyplnou /10mm hrubá-MDF+dyha obojstranne /-vsetko v dubovom prevedeni.Povrchova uprava olejovanim na odtien Tabaco.Spolu je dvierok roznych rozmeroch cca 5,8m2.Predavaju sa ako celok/mali byt pouzite na kuchynu a na niektorych su navrtane otvory na NK zavesy a pod. / Rozmery zaslem na vyziadanie vaznym zaujemcom, popr. nakres ako mala vyzerat povodne kuchynska linka.Cena jednotna á 45eur/m2.
Predam stary retro kredenc masiv
Predam stary retro kredenc masiv je kompletny .. sufliky dvere policky sklo.. reagujem aj na email.. po dohode viem aj priviest
Predam stare retro dvere masív
Predam stare retro dvere masív aj zarubnu mam sirka cca 95cm cena dohodu poprípade viem aj priviesť.. reagujem aj na email..
Predam masiv retro dvere
Predam masiv retro dvere vid foto.. reagujem aj na email mam aj zarubnu.. po dohode viem ich aj priviest.. mam 3ks
predám 3-poschodový vyvýšený balkónový záhon, akáciový masív
Predám nový zabalený 3-poschodový vyvýšený balkónový záhon, materiál akáciové drevo ošetrené olejom - počasiu odolné. Ideálne na balkón, alebo voľnú plochu na vytvorenie závetria. Je vhodný hlavne na vkladanie kochlíkov a kvetináčov a vytvorenie luxusnej atmosféry. výška115xhĺbka23xšírka70cm, dĺžka stabilizačných hranolčekov /nôh/ 40cm /viď foto/ Cena pevná, kuriérom +7e.
Záhradný nábytok, masív
Predám drevený záhradný nábytok, masív. Zostava: 1 ks stôl, rozmer d:160cm, š:75cm, v:74cm 2 ks lavice, rozmer d:160cm, š:50cm, v:86cm 2 ks lavice, rozmer d:80cm, š:50cm, v:86cm Hrúbka stola aj lavíc je 4,5cm.