bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kvalitnú detskú poschodovú posteľ s matracmi.

Kategória: Nábytok pre deti

Predám kvalitnú detskú poschodovú posteľ s matracmi s odnímateľnou zábranou pre malé deti. Spodný šuflík sa dá využiť ako tretia posteľ alebo odkladací priestor. NEPOLOEPENÁ ani inak nepoškodená.
Predám kvalitnú detskú poschodovú posteľ s matracmi.
Podobné inzeráty
Detská a tenegerská vyvýšená postel rozm.9002000mm
Predám veľmi kvatitnú detskú vyvýšenú posteľ, ktorá može slúžiť aj pre už odrastenejšie dieťa nakoľko jej rozmer je 900x2000mm. Farebne je to kombinácia prírodného dreva so strieborným prevedením prednej časti šuflíkov. Korpus postele je z pomerne hrubého materiálu (ziadne tenke lacne papundekle), preto je pomerne dosť ťažká - treba s tym ratať pri jej sťahovaní.. Súčasťou postele je kovová ohrádka proti vypadnutiu dieťaťa a rebrík. Postel ako je vidno aj na foto má niekolko variant: 1. slúži ako posteľ 2. spodná časť so šuflími sa dá vytiahnuť a spraviť na nej ďalšie lôžko napr pre návštevu 3. v strede sa dá vytiahnuť stôl a slúži na úlohy alebo záujmové činnosti Matrac sa dá veľmi jednoducho vyklopiť aby ho bolo možné prezliecť aj z podlahy - posteľ má špeciálny výsuvný systém, ktorý to umožňuje... Tým pádom nie je žiaden problém s jeho prezliekaním a nie je potrebné sa stavať na stoličku alebo podobne.. Spodná časť má úložný priestor - šuflíky. Postel je veľmi kvalitná - dovezená z Holandska, u nás sa nedalo nič pooné kúpiť. Je vhodná aj pre hendikepované dieťa. Jej pôvodná cena bola 3200€. Teraz ju predávam za symbolickú cenu 250€ - prípadne je možná aj dohoda. Predáva sa s roštom, bez matraca. Posteľ je vo vynikajúcom stave, jedinou chybyčkou krásy je že je poškodenie na dvoch šuflíkoch. Odber v Dunajskej LUžnej. V prípade záujmu je potrebné si zabezpečiť dodávku + 2 luďí na jej presťahovanie. Postel kvoli jej váhe bude potrebné rozobrať. kontakt:
Paidi poschodová posteľ Varietta - buk masív
Predám detskú poschodovú posteľ PAIDI model VARIETTA. Farba: masívne bukové drevo Posteľ môže byť neskôr použitá ako bežná posteľ pre mládež. Stupne rebríka a niektoré malé časti v tme svietia. Celkové rozmery: šírka = 211 cm, hĺbka = 96 cm, výška = 152 cm Rebrík sa dotýka podlahy asi 50 cm od okraja postele. Obsah: rám postele, 2x lamelový rošt 2x matrac Rebrík s bezpečnostnými svetelnými pásmi Ochrana proti pádu pre hornú posteľ Bezpečnostná súprava na spodné lôžko Závesná polica na knihy Súprava závesov na spodné lôžko - motív škriatok (2 závesy motív na dlhej strane, 1 závesov korunka na krátkej strane) záves na tyči (zástava) pre horné lôžko (farba blackberry) Obhliadka a vyzdvihnutie v Hainburg an der Donau.
Poschodova postel pre 3 osoby
Na predaj poschodova postel s 3 matracmi. povodna cena aj s matracmi okolo 1200€. predame za 500€ +dohoda presne rozmery najdete tu :
Poschodova postel SWAN
Predám poschodovú posteľ s úložným priestorom a spaním pre dve osoby (veľkosť matraca 90x200) + príležitostné spanie v prístelke v zásuvke. Rozmer zloženej postele: Výška (cm):171 cm Šírka (cm):114,5 cm Dľžka (cm):245.5 cm Nosnosť:90 kg Na jednej policke mierne poskodenie vid. obrazok. Inak bez poskodenia. Postel sa predáva aj s matracmi. Iba osobny odber Michalovce
Poschodová posteľ
Predám detskú poschodovu postel 195x85cm s matracmi,s úložným suflikom možnosť rozložiť na 2 postele
Poschodová posteľ+prístelka+3 matrace
Ponúkam na predaj novú detskú poschodovú posteľ 180x80 cm s prístelkou, roštami,3 matracmi. Možnosť dokúpiť 2 nepremokavé plachty 180x80 za 30€.Faktúra záruka samozrejmosť. Doprava zadarmo