bazár, predaj, inzercia, predám

Predam kvetinkove fialove klipsne

Kategória: Šperky

Predam kvetinkove fialove klipsne, nenosene, priemer 2cm, cena 1 eur

Predam kvetinkove fialove klipsne
Podobné inzeráty
Svadobné náušnice (úplne nové, nepoužité)
Ponúkam na predaj nádherne biele svadobné náušnice so striebornými detailami. Náušnice sú úplne nové, nepoužité. Jedná sa o ručnú prácu. Zapínanie je na klipsne ale spodok klipsne sa dá dať preč a sú z nich napichovačky. NA DOBIERKU NEODOSIELAM. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom. Možný aj osobný odber v okolí Kysuckého Nového Mesta.
Nové fialové korále
Predám nové krásne fialové korále.Mám aj iné na predaj viď. moje inzeráty.
napichovacie nausnicky
napichovacie nausnicky su nove nepouzite 1 bledofialove dlzka cca 3,5cm - 2€ 2 fialovo biele, material afrohaciky s pruzinou a gulickou, magnezit zlomky a sklene zlomky fialove, dlzka aj s hacikom 6cm - 4€ 3 fialove gulate - 4€ poporosim kontaktovat len pisomne odber osobne LEN BA-Trnavka alebo postou doporuceny list po platbe vopred na ucet alebo formou dobierky cena plus postovne
Náušnice-klipsne
Značka Bijou Brigitte. Nové, nenosené. Pôvodná cena 12,95€, ponúkam ich za 7€ plus poštovné. V prípade záujmu píšte mail, číslo je vymyslené.
predaj jabloneckej štrasovej bižutérie
Ponúkam kvalitnú štrasovú bižutériu v top stave z rokov 70-80 tich. Cena ihlice 6€, brošňa 10€, dlhé klipsne 18€,náramok 16€, náhrdelník 23€, napichovacie dlhé náušnice s mašličkou 20€ a brošňa cyklamenovobiela za 15€. Poštovné hradí kúpujúci Zašlem poštou po úhrade
2 pary nausnic "cierno-zlato-fialove" a "cervene" (bizuteria
Predam 2 pary nausnic, dlzka "cierno-zlato-fialovych" 4 cm, dlzka cervenych 2,5 cm. Cena za oba pary 7 eur + postovne. Ak Ba da sa prevziat aj osobne.