bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ladičku Korg PC-1

Kategória: Ostatné

Predám ladičku Korg PC-1. Málo používaná, ako nová.
Predám ladičku Korg PC-1
Podobné inzeráty
Ladička Korg WT-10A
Predám používanú, funkčnú vintage ladičku Korg WT-10A Tuning Standard. Kontaktujte ma, prosím, kontaktným formulárom. Tel. číslo je neplatné.
DECKSAVER KORG minilogue (aj XD)
Predam Decksaver - prachový kryt na Korg Minilogue, Korg Minilogue XD Cenu ponúknite
Predám KORG Volca Beats
Predám KORG Volca Beats. Veľmi zachovalý ako nový . Vidno aj na foto. Veľa som ho nepoužíval tak nech poteší niekoho druhého :) -----AKTUÁLNE DO ZMAZANIA-----
Korg Pad kontrol
Predám Korg Pad kontrol, používaný asi 3 hodiny, leží mi iba na stole a zapadá prachom. Dôvod predaja - nemám čas. Zariadenie je prakticky nepoužívané. Ked ma chcete kontaktovať, prosim napiste cez . Moje cislo je neexistujuce. Dakujem.
Ladička Ibanez
Predám gitarovú ladičku s metronómom zn. Ibanez. Možnosť ladenia aj cez vstup. Len osobný odber!
Ladicka na gitaru a ostatne nastroje
Predam novu nepouzitu ladicku na gitaru JOYOJMT-03 povodna cena 11.90€. S touto univerzálnou ladičkou môžete vďaka chromatickému režimu ľahko naladiť gitaru, basgitaru, ukulele, husle a ďalšie nástroje. Farebný displej sa dá otáčať o 360 stupňov pre ľahkú čitateľnosť a integrovaný mikrofón vhodne dopĺňa štandardný režim ladenia s klipom. Ladička je vybavená aj metronómom s vizuálnou indikáciou a výberom tempa od 30 do 250 bpm a má aj funkciu Tap Tempo na presnejšie určenie rytmu.