bazár, predaj, inzercia, predám

Predám lampu IKEA

Kategória: Ostatné

Predám lampu IKEA, cena dohodou...
Predám lampu IKEA
Podobné inzeráty
Bezpečnostné poistky a chrániče rohov IKEA, Canpol babies
Ponúkam na predaj 18 ks chráničov rohov stolov a iného nábytku (vynikajúce pre bezpečnosť detí). S chráničmi rohov PATRULL (Ikea) znížite riziko úrazu dieťaťa v blízkosti ostrých rohov stolov alebo skriniek. Silikónový materiál. Cena 5€/všetky. Predám aj jednotlivo. Ponúkam na predaj rôzne multifunkčné poistky, zn. Ikea a Canpol Babies. Zarážku môžete použiť na uzatvorenie zásuviek, chladničiek a dvierok, ktoré sú lákavé pre malé detské prsty. Stačí ich upevniť na okraj dverí alebo zásuvky. Dieťa následne nevie otvoriť miesto, ku ktorému sa chce dostať...mám 1 balenoie, čiže 2 ks bielych poistiek (zn. IKEA), z toho 1 ks nepoužitý a 4 ks zelených poistek Canpol Babies (2 kratšie a 2 dlhšie). Cena 2€/1 balenie (2 ks) (ikea), cena 1€/1 set (2 ks) (canpol babies). Predám aj jednotlivo.
Súprava do postieľky IKEA 4ks
Predám vankúšik, paplónik + obliečky IKEA, používané, v peknom stave. Vankúš aj paplón tiež z Ikea, len vankúšik som prešívala na menší rozmer. Rozmery obliečok podľa Ikea: 35x55 cm, 110x125 cm. My sme ich používali do Ikea detskej postele v rozmeroch 70x140 cm. Jeden slabý odtlačok detskej pečiatky na obliečke, viď foto. Osobný odber Karlova Ves, BA, alebo poštou.
Stolná lampa, lampa na stenu, reflektor, hodiny
Predám lampu do detskej izby za 5€ bez poštovného, vrchná guľa je z umelej nerozbitnej hmoty (grátis druhá žiarovka). Predám lampu na stenu alebo strop: sklenená guľa s kompletnou objímkou za 5€ bez poštovného. Predám nabíjací reflektor na 220V, vpredu biele a vzadu žlté svetlo za 3€ bez poštovného. Predám dotykovú tachmi lampu na baterky za 3€ bez poštovného. Predám hodiny na stenu, ručná výroba-servítková technika, spolu s novým hodinovým strojčekom (+1 strojček grátis), za 5€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar zasielam až po zaplatení ceny s poštovným vopred na účet).
predám stavebnú lampu a iné...
Predám stavebnú lampu a iné... Vypratávam a predám priemyselnú lampu vhodnú na stavbu, alebo retro doplnok, a iné rôzne prebytočné veci. Možná výmena za vojenské veci do r. 1945, odznaky, medaile, opasky, prilby, bodáky, uniformy a podobne. Prípadne vymením za Jawa 20 Pionier, Jawa 23 Mustang a pod. Pozri aj ostatné inzeráty...
LACNO-VÝHODNE IKEA LAMPA-SVIETIDLO
Ponúkam na predaj funkčnú nepoškodenú lampu IKEA výška 31cm šírka 22cm cena 9,50.-eur Martina Ivanka p.Dunaji alebo BA
Predám IKEA záhradný jedálenský set
Predám IKea záhradný jedálenský set: stôl dlhy 140cm s možnosťou rozšírenia o 120cm, štyri polohovateľné stoličky s originál IKEA podsedakmi. Osobný odber Modrová (okres Nové Mesto nad Vahom). Je v používanom stave.