bazár, predaj, inzercia, predám

Predám lampu so 4 svetlami

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám lampu so 4 svetlami vo velmi dobrom stave. Cena je 15 eur. Len osobný odber v Lipanoch.
Predám lampu so 4 svetlami
Podobné inzeráty
Predam lampu Beurer TL 90
Predam lampu Beurer TL 90 na imitáciu denného svetla. Jedna sa o silnú lampu(10 000luxov), vhodná aj na terapeutické účely. Kupovana v Nay, aktuálne ju tam predávajú za 179,99€. Dovod predaja je jej nevyužitie, stav ako nová. Predam za cenu uvedenú v inzeráte.
predám lampu do detskej izby
Meníme izbu detskú a preto predavame lampu lietadlo kupovanú v Merkury market. Podobnu lampu najdete v Merkuri za 72 eur, niečo ako:
Predám stropné svietidlo IKEA Kvart s 3 svetlami
Predám stropné svietidlo značky IKEA Kvart (typ S0802) červenej farby s 3 svetlami (3 x max. 40W).
Led stropná lampa
Predám led stropnú lampu vo výbornom stave s dvoma nastaviteľnými ramenami a šiestimi svetlami, vrátane funkčných žiaroviek. Cena dohodou. Prosím IBA VOLAŤ!!!
Detská lampa na strop alebo stenu + 3x LED
Predám detskú lampu v dobrom stave, klasicky na 220V, vhodnú na strop ale aj na bočnú stenu s 3 svetlami vrátane troch plne funkčných bodových energeticky úsporných LED. Možný buď osobný odber (Rozhanovce, KS) alebo GLS (+5 EUR). Pozn.: Neposielam na dobierku iba po zaslaní dohodnutej ceny na môj účet (stačí mi potvrdenie o prevode peňazí) alebo platba v hotovosti (pri osobnom predaji).
Predám svietidlo+nočnú lampu
Predám set, detské dievčenské stropné svietidlo (bez žiarovky) + nocnú lampu(s LED žiarovkou). Len osobný odber, prípadne doveziem TT,SC Dohoda mozna