bazár, predaj, inzercia, predám

Predám lampu, vhodnú napr. do kuchyne

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám lampu, vhodnú napr. do kuchyne na lanku modro-žltej farby vo veľmi dobrom stave. Cena nového 90€.
Predám lampu, vhodnú napr. do kuchyne
Podobné inzeráty
Predam lampu Beurer TL 90
Predam lampu Beurer TL 90 na imitáciu denného svetla. Jedna sa o silnú lampu(10 000luxov), vhodná aj na terapeutické účely. Kupovana v Nay, aktuálne ju tam predávajú za 179,99€. Dovod predaja je jej nevyužitie, stav ako nová. Predam za cenu uvedenú v inzeráte.
predám lampu do detskej izby
Meníme izbu detskú a preto predavame lampu lietadlo kupovanú v Merkury market. Podobnu lampu najdete v Merkuri za 72 eur, niečo ako:
Lampa s vesmírnym motívom
Ponúkam na predaj štýlovú dizajnovú lampu vhodnú do interiéru. Na lampe je vyobrazená fotografia vesmírnej oblohy zachytená Hubblovym teleskopom. Lampa je v perfektnom stave. Jej rozmery sú cca 27x24 cm a skvele sa hodí do takmer každej izby v domácnosti či kancelárie. Cena za lampu je 60 eur+poštovné (dohoda možná).
Stolná lampa bezšnúrová na nabíjanie
Predám stolnú lampu bielu (1ks) alebo čiernu (2ks) bezšnúrovú, na nabíjanie, vhodnú do priestoru, kde nie je zavedená alebo dotiahnutá elektrina, napr. na chalupu alebo do záhrady. Ovládaná je ľahkým dotykom na klobúčik. Nabíjačka je súčasťou. Lampy sú nové, nikdy nepoužité, ani nerozbalené.
stropna industrialna lampa- mosazna farba , luster
Predam tuto Stropnú lampu na fotkach , zlata patina Industrialna lampa. Industrialny styl alebo vidiecky styl. Vhodna do kuchyne, kancelarie , obyvacky, chodby , hal , Material: kov so zlatym vintage naterom. 1xE27 max 40W, 230V 50Hz rozmer celkovy : 42x36x36 cm dlzka kabla .130cm - sa sa regulovat. lampa nebola nikdy pouzita ani naistalovana, ma cenovky este povodna cena lampy za co sme kupili: 93 EUR lampu predavam 1ks za : 58 EUR + posta or kurier , platba dobierka Sona:
Lampa
Predám visiacu lampu vhodnú do kuchyne alebo jedálenského kutu, plus stropné svetlo, s LED žiarovkami, Material sklo plus chrom, farba oranžovo biela, cena za obe osvetlenia 50 euro, Len osobný odber