bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAM LANSINOH ODSAVACKU 2in1

Kategória: Ostatné


Predám svoju odsavacku, kupovanu vo februry 2023, komplet nová s blockom. Rada odfotim realnu odsavacku v pripade zaujmu, nakolko je ulozena v skrini.
Odporucam pre vsetky zeny, maminky. Je fakt TOP. Rada vysvetlim aj osobne.
dakujem

PREDAM LANSINOH ODSAVACKU 2in1
Podobné inzeráty
Odsávačka Lansinoh 2v1
Predám používanú odsávačku Lansinoh 2v1. Funguje s baterkami alebo na elektrický kábel. Prikladám aj náhradné fľaše na mlieko a zberač mlieka.
tehetonske veci - Bi-Oil 60ml a Lansinoh olej 50ml
- obidve nepouzite, uzavrete, v original baleni -Bi-Oil 60ml - starostlivost na jazvy a strie -Lansinoh Organický olej na masáž hrádze 50ml (pomáha predchádzať natrhnutiu pri pôrode) - obidve spolu za 10 eur (PC 25eur) -mozny osobny odber v BA
Predám bezpečnú odsávačku hlienov
Predám bezpečnú odsávačku hlienov, ktorú možno pripojiť na domáci vysávač, takmer nepoužívanú. Jej konštrukcia je ideálna na odsávanie nosových hlienov dojčiat, účinne a rýchlo odstráni sekrét z nosovej dutiny. Túto odsávačku môžu používať nielen dojčatá, ale aj dospelí. Keďže sa dá rozobrať na viac častí, veľmi jednoducho sa čistí a sterilizuje.
Predám odsávačku philips avent
Predám použitú odsávačku philips avent. Poštovné sa platí vopred alebo možnosť osobného odberu. V prípade záujmu volaj alebo napíš sms.
Predám odsávačku hlienov Baby - Vac 2
Predám odsávačku hlienov nosa s čistiacou kefkou a nadstavcom na vysávač.
Predám odsávačku mlieka Medela
Predám mnou málo používanú odsávačku mlieka. P.C.180€