bazár, predaj, inzercia, predám

Predam listky na statie na koncert Rammstein osobne v BA

Kategória: Hudba, Koncerty

Predam listky na statie na koncert Rammstein, osobne v BA.
Listky niesu na meno.

2ks 140 eur.
Predam listky na statie na koncert Rammstein osobne v BA
Podobné inzeráty
Rammstein lístky
Predám 2 Rammstein lístky na státie do Trenčína 14.6.2023. Vstupenky boli kupované cez ticketportal a v cene je zahrnuté aj 2x prepísanie mena na lístku. Dôvodom predaja je, že sa nám podarilo získať iné lístky.
The Weeknd Praha VIP Early Entry Listky
Predam VIP Premium Early Entry lístky na státie SEKTOR A VĽAVO na koncert The Weeknd: After Hours til Dawn Tour Vstupenka VIP EARLY ENTRY na státie A obsahuje: - Prednostný vstup do priestoru státia A pred ostatnými návštevníkmi - Prednostný prístup k pódiu - Upomienkový VIP laminát so šnúrkou - The Weeknd darček z limitovanej edície, exkluzívne pre VIP - VIP registrácia a prítomnosť koordinátora Cena 275 listok. Predam iba spolu za 550 eur. Lístky boli kúpené cez Ticketmaster v elektornickej podobe, čize lístky Vám môžem preniesť cez Ticketmaster transfer funkciu. Pripadne vybavime vsetko aj osobne v Galante.
Rammstein Trenčín 14.6.
Ponúkam na predaj 1 vstupenku na Rammstein do Trenčína. Dňa 14.6.2023 sa uskutoční koncert legendárnej Nemeckej metalovej skupiny Rammstein na letisku v Trenčíne. Vstupenku predávam, nakoľko mi do termínu koncertu čosi prišlo. Vstupenka je na státie, pôvodná cena 80€. Predávam za 70€.
Coldplay Budapesť 16.6.24
Mám na predaj 2 lístky na koncert Coldplay v Budapešti, ktorý sa koná 16.06.2024. Lístky sú na statie do sektoru PL4 D Lístky sú kupované cez oficiálneho predajcu (mám doklad o kúpe, ktorý viem tiež preposlať spolu s lístkami). Lístky mám v digitálnej podobe v pdf, kde sa nachádzaju QR CODEs, ktorými je potrebné sa preukazať pri vstupe. Lístky môžete mať v telefóne alebo si ich vytlačiť. Mám referencie od spokojných klientov s ktorými som už obchodoval. Cena za 2ks je 530eur/12759czk Pre viac info ma neváhajte kontaktovať cez emailovu adresu alebo SMS.
8x Lístky na Taylor Swift do Viedne 8.8.2024
TU MA KONTAKTUJTE : Tel. číslo = (+421) Instagram = @resellm_sk Predám 8x lístkov na Taylor Swift do Viedne 8.8.2024 4x Generál Standing - Lístky na státie 4x Generál Standing - Lístky na státie !LÍSTKY NEPREDÁVAM OSOBITNE ! Predám LEN celý účet so 4 lístkami alebo rovno 2 účty s 8 lístkami. Cena : 999€/ks Preferujem osobné stretnutie, poprípade online formou. Mám vyše 300+ úspešných obchodov s topánkami a oblečením viem doložiť legit check na moju osobu.Predám vám celý účet na ktorom si viete zmeniť heslo a ja už do neho nebudem mať prístup takže si môžete byť istý , že lístky nebudú predané viacej krát. Ak máte hociaké otázky kľudne ma kontaktujte.
Rammstein Trenčín
Predám 2 lístky na koncert Rammstein v Trenčíne 14.6.2023 o 20:00. Státie. Pôvodná cena 80e terajšia podla dohody. Potrebný prepis mena. Dodanie v rámci BA.