bazár, predaj, inzercia, predám

Predám lyžiarsku bundu Killtec

Kategória: Lyžovanie

Predám pánsku lyžiarsku bundu, veľkosť M, nosené ale garantovane vyzerajú ako nové, top stav. Značka Killtec, level 3.
Predám lyžiarsku bundu Killtec
Podobné inzeráty
Detská lyžiarska súprava Killtec Level 3
predám málo používanú detskú lyžiarsku súpravu Killtec Level 3, veľkosť 152. Len osobný odber.
Lyžiarske/snowboard nohavice Killtec
Predám kvalitné dámske lyžiarske/snowboard nohavice zn. Killtec, veľ. M. vo veľmi dobrom stave. Odopínateľné traky, opasok, rozopínateľný spodok nohavíc, 2 predné a 1 zadné vrecko. Naozaj teplé, pri sedení na snehu so snowboardom nepremokli. Dôvod predaja: schudla som, sú mi veľké. Cena 60€ alebo 90€ aj s lyžiarskou bundou rovnakej značky, ktorú mám v ponuke.
Detská lyžiarska súprava značky Phenix Suku-Suku veľkosť 2-6
Ponúkam na predaj túto krásnu detskú lyžiarsku súpravu značky Phenix Suku-Suku - kto to pozná, tak vie že modely suku-suku sú rozťahovacie skrytými šnúrkami, vydržia teda dieťaťu viacero sezón a táto pasuje cca na vek cca 2-6 rokov. Art. NO ES1G22P81 súprava je po jednom dieťati. Na nohaviciach sú sem-tam viditeľné nejaké miesta po sánkovačkách-viď foto. Tmavomodrá bunde je úplne bez chýb a poškodení. Kto pozná japonskú lyžiarsku značku Phenix, tak vie oceniť funkčné a termoizolačné vlastnosti bundy a nohavíc. Phenix dlhé roky oblieka napr. nórsku lyžiarsku reprezentáciu. Ideálne osobný odber, ale viem to aj poslať kamkoľvek v rámci Slovenska.
Predám zimnu/lyžiarsku bundu MILLET- veľkosť L/50
Predám lyžiarsku bundu MILLET. Bunda bola používaná ale je veľmi zachovalá bez poškodenia. Je kvalitná, teplá, má množstvo odkladací vreciek, možnosť odvetrania. Kapuca je odnímateľná. Farba: žltá tmavšia
Predam lyziarsku bundu
Predam lyziarsku bundu,velmi malo nosena,ako nova pre cca 10r.dieta.
Predam dievcensku lyziarsku bundu
Predam detsku lyziarsku bundu velkost 152-skoro vobec nepouzivana