bazár, predaj, inzercia, predám

Predám magnetický LED majáčik.

Kategória: Ostatné

Predám magnetický LED majáčik. 12-24V. Nový - nepoužitý
Predám magnetický LED majáčik.
Podobné inzeráty
MAGNETICKÝ DRŽIAK DO VETRACEJ MRIEŽKY
MAGNETICKÝ DRŽIAK DO VETRACEJ MRIEŽKY Predám magnetický držiak do vetracej mriežky. Je vhodný na mobil a podobné zariadenia . Držiak pevne drží na lamele mriežky. Montáž a demontáž je veľmi jednoduchá. Stisknutím tlačidla sa štipec roztiahne, pustením tlačidla štipec naspať zacvakne. Je dobre prisposobivý. Má guľový čap, takže možno nastaviť uhol pohľadu na Vaše zariadenie. Súčasťou balenia je pliešok, ktorý sa nalepí priamo na mobil, alebo vloží pod jeho obal. Potom už len mobil jednoducho priložíte alebo odnímete z držiaku. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Nový, nepoužívaný. Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
PC magnetický led pás
Magnetický LED pásik, 14,17 palcový (360 mm) SATA Auto Rainbow/5V 3pin adresovateľné RGB LED svetelné pruhy, čierne, osvetlenie PC skrinky pre Aura SYNC, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync, LS360. Osobne Stupava a blízke okolie.
Svetlá na motocykel LED
Svetlá na motocykel LED - [19.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Svetlá na motocykel LED - 1 Svetlá na motocykel LED - 2 Svetlá na motocykel LED - 3 Svetlá na motocykel LED - 4 Svetlá na motocykel LED - 5 Svetlá na motocykel LED - 6 Predám prídavné LED svetlá na motocykel úplne nové,zabalené. Popis: Vodeodolnosť IP68 Farba svetla 6500k (biela) Napájanie na 9V,12V,24V,32V Výkon 2 x 10 Komplet montážna sada s vypínačom,pripojenie priamo na batériu.Pošlem aj na dobierku,info na maily alebo tel.čísle .Kod : SV103
Predám nové solárne LED osvetlenie T-29 atrapa bezp.kamery
Atrapa bezpečnostnej kamery s LED osvetlením s tromi programami a diaľkovým ovládaním. Vlastnosti: Solárne nabíjacie LED svetlo pre vonkajšie použitie. Počas dňa solárny panel absorbuje slnečnú energiu a nabitie sa ukladá do lítiovej batérie. Inteligentné ovládanie svetla: Režim tlmeného svetla sa automaticky zapne v noci (40LM). Keď je detekovaný pohyb 5 až 6 metrov pred ním, zapne sa režim vysokého osvetlenia. Približne 20 sekúnd po detekcii pohybu sa opäť prepne do režimu tlmeného svetla. Dosah osvetlenia je až 8 metrov. Diaľkové ovládanie funguje zo vzdialenosti maximálne 2 m Jednoduchá inštalácia Technické údaje: 2W 5V solárny panel Kapacita batérie: 3,7V 2600 mAh Výkon: 5W LED Teplota farby: biela (6500 K) Počet LED: 77 led/2835 SMD biele svetlo + 1 LED červené svetlo Solárny panel: 5,5V/300mAh Časový interval: 15 - 20 sekúnd Materiál: ABS Vodotesnosť: IP65 Poznámka: LED solárne svetlo má dizajn kamery, ale nemá funkcie kamery, môže byť použité na odstrašenie nežiadúcich osôb. Obrázky sú ilustračné a môžu sa mierne líšiť.
Magnetický tankvak
Predám magnetický tankvak. Veľkosť 40x20x17 Cena 34,-eur plus poštovné Možnosť osobného odberu v RK
Magneticky drziak na MOBIL
Predam magneticky drziak na mobil do auta (do ventilacie). Znacka DEVIA, pogumovana predna plocha, kovove telo, kvalitne spracovanie, vhodne na mensie - lahsie zariadenia (napr. iPhone 7-8), 100% stav. Cena spolu za 2ks! Ps: prosim pisat mail