bazár, predaj, inzercia, predám

predám manlicher steyr

Kategória: Poľovníctvo, lov

predám manlicher steyr 30-06 flinta ako nová a presná pri vážnom zaujme dohoda možna
predám manlicher steyr
Podobné inzeráty
guľovnic STEYR MANLICHER celopažba
Steyr Daimler Puch Manlicher mod.M 7x64 2 x zásobník, regulovateľný remeň pritišmykový ochrana ústia hlavne, náhaňkový ďalekohľad Carl Ceiss Diavari 1,5-6 odnímateľný Steyr systém napináčik prepis v ZH, tel
Puška-Karabina Manlicher M.95/30
Predám opakovaciu pušku FEG Budapešť-karabinu Manlicher 1895 ráže 8x56R z roku 1930, ktorá bola súčasťou pechotnej výzbroje Rakúsko-uhorskej armády. ZP nutný, prepis PZ Humenné.
Manlicher m95
Predam pusku manlicher m95,budapest v kal.8x56r nutny zp odbwr osobne cena 500e viac info na mail alebo
Steyr Mannlicher Model.SM12
Predám Steyr Mannlicher Model SM12 Kaliber:30-06Spr. + Originál ocelová weaver lišta. Zbraň je ako nová použitá pár krát v revíri,bez škrabancov a známok používania.K zbrani pridám originál plastový kufor Steyr Mannlicher a zvyštné strelivo Norma Vulkan.
Predám gulovnicu steyr mannlicher
Predám gulovnicu steyr mannlicher classic 300w.mag.65cm hlaveň s napinacikom a picatiny lištou recknagel.dvovod predaja prechod na plast v 300 win. Mag.
Predám guľovnicu STEYR MANNLICHER CLASSIC .300WIN MAG
Predám nádhernú gulovnicu Steyr Mannlicher Classic v kalibri .300 win magnum, zbraň je zákazkovo gravírovaná, platinovaná a zdobená tepaným zlatom (aj montáž puškohľadu). Na zbrani je osadený puškohľad Swarowski Habicht 3-12x50 s osvetlenou osnovou. K zbrani je 3-ranový zásobník, koženné púzdro. Je to jedinečná zbraň robená na zákazku, vystrelených do 60 nábojov. Prepis ORPZ NITRA...