bazár, predaj, inzercia, predám

Predam marimex pruziny

Kategória: Ostatné

Predam 7 novych marimex pruzin s dlzkou 14cm na trampoliny s priemerom 366cm. Jedna za 3€.
Predam marimex pruziny
Podobné inzeráty
Trampolína Marimex Premium 305 cm
Predám trampolinu - skvelý stav . Jediná chybička (4-5 fotografia) .. Nebráni to ničomu,ani nehrozí žiadne riziko. Šikovný majster , majsterka urobí ale naozaj to nie je nič vážne . Nikde nie je žiadna diera, poškodenie materiálu . Trampolína Marimex Premium je skvelým doplnkom každej záhrady. Deti skákanie na trampolíne milujú a pri skákaní si ľahko zacvičia aj dospelí - nosnosť je až 150 kg. Dokonalú stabilitu zabezpečujú štyri nohy v tvare písmena U. Trampolíny Marimex Premium nevynikajú len novým dizajnom a farebnosťou, ale tiež väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Bezpečnosť zabezpečujú zosilnené ochranné kryty pružín a nová technológia T-spojov. Vnútornú ochrannú sieť podopiera osem dynamicky prehnutých tyčí a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Skákacia plocha je vyrobená z veľmi odolného a neabrazívneho materiálu s vysokou životnosťou. Na bezpečnostné prvky trampolín Marimex Premium sa kladie veľký dôraz, preto sa radia medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu. Materiál odrazovej plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha je vyrobená zo špeciálneho polypropylenu s ochranou proti UV žiareniu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Špeciálna neabrazívna (hladká) povrchová úprava zabráni odreniu kože pri dopade. Vnútornú ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte ju dokupovať osobitne. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšia ako vonkajšia sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Vstupný priestor je zabezpečený troma prackami a bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami.
Podvozková sada JEEP Grand Cherokee WJ/WG +2"
Prodáme podvozkovou sadu Profender+Lovells JEEP Grand Cherokee WJ/WG 99-05 +2" Sada obsahuje 4x zesílené plynokapalinové tlumiče Profender (přední i zadní) a 4x zesílené vinuté pružiny Lovells (přední i zadní) Přední zesílené vinuté pružiny Lovells - zvýšení zátěže o 0-51 kg nebo 51-100 kg +2" (5cm). Zadní zesílené vinuté pružiny Lovells - zvýšení zátěže o 0-100 kg nebo 100-300 kg +2" (5cm) Cena za sadu Profender+Lovells: 739€ včetně DPH Poznámka: Pro přesnou konfiguraci - benzín/ diesel, si prosím zavolejte na tel. . Nabízíme také k prodeji pružiny pro JEEP WJ/WG od australského výrobce Ironman: Zesílené pružiny pro přední nápravu: - lift 2", zvýšení zátěže 0-50kg, cena 228€ /pár vč. DPH Zesílené pružiny pro zadní nápravu: - lift 2", zvýšení zátěže 0-200kg, cena 228€ /pár vč. DPH ________________ Pružiny je možné kombinovat s tlumiči Profender: Přední tlumič Profender +2" Jeep Grand Cherokee WJ/WG 1999-2005 Zesílený tlumič pérování s robustní konstrukcí a s vysokou odolností v terénu. Záruka 24 měsíců nebo 60.000km Určeno pro podvozky +2" Cena za kus předního tlumiče: 86€ vč. DPH Zadní tlumič Profender +2" Jeep Grand Cherokee WJ/WG 99-05 Zesílený tlumič pérování s robustní konstrukcí a s vysokou odolností v terénu. Záruka 24 měsíců nebo 60.000km Určeno pro podvozky +2" Cena za kus tlumiče: 86€ vč. DPH Můžete tak v ideálním poměru cena/výkon osadit vůz kompletním podvozkem se zvýšením o 2" (50mm) ! Pro plátce DPH poskytujeme ceny bez DPH. ZASÍLÁME IHNED Z NAŠEHO SKLADU. Dále nabízíme zvýšený podvozek, elektrický naviják, listové pero, vinutá pružina, šnorchl, zvýšené sání, krytí podvozku značek IRONMAN 4X4, PROFENDER, LOVELLS, AVM, OME. Více informací na:
Predám trampolínu marimex 305cm
Predám použivanu trampolínu marimex je do 150kg,sieťka a pracky ok.,zips je pokazený.Cez zimu demontovaná, v krabici uskladnená v suchu.Kupovana za 165€.
Predám trampolínu Marimex 366cm
Predám trampolínu Marimex 366cm cena 150€
Predam bazén MARIMEX FLORIDA RATAN 3,66x1,22
Dobrý deň predám bazén marimex min roku kúpení raz používaný v záruke na koľko sme sa rozhodli že na jeho miesto bude altanok .Plus schody kricia plachta, skymer na filtráciu nečistôt z povrchu ,dávkovač chlóru ,sieťka na nečistoty ,vysavac na dno bazéna , teplomer všetko na údržbu bazéna pri kúpe spolu všetkého 250€ pôvodná cena 700€.Bazén je zbalený stačí si po neho prísť . Nie je vhodná na poslatie kuriérom cena by bola okolo 50€ čo som sa informoval najlepšie osobne prídete prekontrolujete si ho vezmete a kúpete sa .
Predám pieskovú filtráciu značky Marimex Pro Star 4
Predám pieskovú filtráciu Marimex Pro Star 4 použitú 1sezonu nepoškodena plne funkčná