bazár, predaj, inzercia, predám

Predám masážno-fyzioterapeutický prístroj na nohy LUXURO

Kategória: Zdravie a krása

Predám masážno-fyzioterapeutický prístroj na nohy ktorý môžete vidieť na foto. Prístroj disponuje niekoľkými funkciami, je hygienický, robustný a vhodný do masérskych alebo fyzioterapeutických ordinácií/salónov. Vhodný aj na osobné používanie doma, keďže ovládanie je veľmi jednoduché a dĺžka jedného cyklu je automaticky regulovaná.

- oproti iným prístrojom v rovnakej cenovej kategórii disponuje aj nafukovacími vankúšmi ktoré sa upínajú na lýtka alebo stehná a uvoľňujú svalstvo
- funkcia výhrevu
- funkcia intenzity tlaku (3 úrovne)
- funkcia intenzity masáže (3 úrovne)
- 15 minútový cyklus ktorý dokonale uvoľní všetky stuhnuté časti chodidiel


Prístroj je nový, dovezený z Česka rozbalený iba za účelom kontroly funkčnosti a nepoškodenia.

Aktuálna bežná cena pri dovoze z CZ je : 499€.
Za uvedenú cenu 399€ je dostupný iba posledný kus.

Pri nákupe na firmu možný odpočet DPH. Posielam aj kuriérom.

(masáž nôh, masér nôh, masáž na nohy, fyzio prístroj, bolest chodidiel, chodidlá, masážny prístroj)
Predám masážno-fyzioterapeutický prístroj na nohy LUXURO
Podobné inzeráty
Čistiaci prístroj na tvár Beam Oriflame
Čistiaci prístroj klinicky preukázateľne čistí a účinne vyhladzuje pleť. Vhodné na všetky typy pleti. Účinne čistí pleť a zároveň odstraňuje nadbytočný maz a nečistoty. Upokojujúca masáž po vyčistení pleti Obsahuje aj puzdro na prenášanie a USB kábel na nabíjanie Popis: Tento prístroj na tvár BEAM klinicky preukázateľne a účinne čistí vašu pleť pomocou troch rôznych častí silikónových štetín a siedmich úrovní vibrácií, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám. Pomáha odstraňovať nadbytočný maz, vyhladzuje pokožku a podporuje zdravú, prirodzene žiarivú pleť. Má aj masážnu funkciu na uvoľnenie tvárových svalov. Ideálne na použitie v sprche. Vodoodolný maximálne do jedného metra, na 30 minút. Odstráňte si z tváre make-up a aplikujte potrebné množstvo čistiaceho gélu na vlhkú pleť, alebo na prístroj. Stlačte tlačidlo na zapnutie prístroja. Pleť čistite krúživými pohybmi na lícach a kĺzavými pohybmi hore a dole nos, čelo a bradu. V okolí očí a na citlivých miestach aplikujte jemnými pohybmi. Stlačením tlačidla nahor alebo nadol upravte úroveň vibrácií. Pokračujte v čistení pleti s dôrazom na každú časť tváre po dobu jednej minúty. Dôkladne opláchnite a klepkaním vysušte. Prístroj vypnite stlačením tlačidla zapnutia alebo sa prístroj automaticky vypne po 3 minútach. Nabíjanie: Blikajúce biele svetlo signalizuje, že zariadenie má málo energie. Zapojte USB do adaptéra alebo USB portu počítača. Biele svetlo bude blikať aj počas nabíjania. Keď je svetlo stabilné, prístroj je plne nabitý. Nikdy nenabíjajte zariadenie mokré alebo ihneď po použití, keď je nabíjací port mokrý alebo vlhký.
Predam prístroj MAX PULSE Medicore - meranie stresu
Predam pristroj MAX PULSE Medicore, pouzivany prilezitostne, vynikajuci stav, bez poskodeni, plne funkcny. Prístroj MAX PULSE Medicore je lekársky screeningový prístroj schválený FDA a je určený pre lekárov, poradcov a trénerov. Prístroj funguje na báze photoplethysmografie, čo je vlastne neinvazívna technika zameraná na meranie množstva krvného toku prechádzajúceho orgánom alebo inou časťou tela. Používa sa k hodnoteniu cirkulácie, variability srdcovej frekvencie, funkcie autonomného nervového systému, vďaka čomu sa diagnostikuje stupeň stresového zaťaženia organizmu. Pristroj meria - úroveň stresového zaťaženia – telesný, mentálny stres, stresová odolnosť, vyváženosť autonómnej nervovej sústavy – pomer sympatikus (stres) vs parasympaticus (relax/pasivita), aktivita autonómnej nervovej sústavy, index únavy, stresové skóre ... Nakupna cena 2000 eur.
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ so ZÁRUKOU
Predám KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: MAF01 5AW Váha prístroja: 5,2 kg Hlučnosť: 45dB Rozmery: 302*168*325 mám Odber elektriny: 115W Technológia: PSA Prietok kyslíka: 1-6L/min Percento kyslíka 90-30% K prístroju je aj SLOVENSKÝ NÁVOD. Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.
Kyslíkový koncentrátor - NOVÝ s 2 ROČNOU ZÁRUKOU
Ide o KVALITNÝ a VEĽMI ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor určený pre DOMÁCU liečbu. Kyslíkový prístroj je ČISTO NOVÝ a predáva aj s plným vybavením: hadičkami na dýchanie, oxy inhalátorom, špeciálnou maskou k atomizeru, oxigen prístroj má let displej s nastaviteľným časom inhalacie kyslíka a diaľkovým ovládačom. Kyslíkový generátor je veľmi ľahký. Prístroj na výrobu kyslíka využíva PSA technológiu generovania molekulárneho kyslíka, špeciálny procesný materiál molekulárneho sita. Má v sebe zabudovaný atomizér, pre dýchanie kvalitnejšieho ķyslíka. Prietok kyslíka od 1 do 6 litrov. Čisto nový, originálne zabalený. Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia. Je ľahký a ľahko ovládateľný. Koncentrátor má certifikát CE. Ponúkam aj možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute. Prístroj pomáha aj pri problémoch dychania súvisiacich s covid 19. Po dohode zasielam aj na DOBIERKU. Cena plus poštovné. (expres kuriér na druhý deň plus 13€) alebo aj OSOBNE PRINESIEM a všetko ochotne vysvetlím. Moznosť aj OSOBNÉHO ODBERU. Špecifikácia: Kyslíkový prístroj na domáce použitie. Model: MAF01 5AW Váha prístroja: 5,2 kg Hlučnosť: 45dB Rozmery: 302*168*325 mám Odber elektriny: 115W Technológia: PSA Prietok kyslíka: 1-6L/min Percento kyslíka 90-30% K prístroju je aj SLOVENSKÝ NÁVOD. Na prístroje zakúpené u mňa ponúkam ZÁRUČNÝ aj POZÁRUČNÝ servis. IHNEĎ K ODBERU Sme Vám k DISPOZÍCII 24 hodín 7 dní v týždni. POZRITE SI AJ INÉ MOJE KYSLÍKOVÉ PRÍSTROJE.
Masážny prístroj na nohy SHIATSU FEET s vyhrievaním
Masážny prístroj na nohy SHIATSU FEET s vyhrievaním S elektrickým masážnym prístrojom SHIATSU FEET si môžete dopriať komfortnú masáž chodidiel v pohodlí domova, zmiernia únavu a napätie v nohách. Masážny prístroj SHIATSU FEET - výhody: - intenzívna masáž reflexných zón na chodidlách - jednoduché ovládanie - možnosť infra vyhrievania (infračervené teplo zlepšuje krvný obeh, uvoľňuje napätie) Masážny prístroj SHIATSU FEET - technické parametre: 3 masážne programy 3 úrovne intenzity tlakovej masáže časovač 5 - 30 min napájanie 230 V / 50 Hz príkon 40 W diaľkový ovládač prehľadný LED displej úložný priestor pre napájací kábel pre chodidlá do veľkosti 45 odnímateľná látková výstelka (prateľná na 40 ° C)
Predám kyslíkový prístroj  koncentrátor
Predám kvalitný, spoľahlivý a ľahko ovládateľný kyslíkový koncentrátor, ktorý dáva od 30 do 93% kyslíka Využíva technológiu PSA Je určený na 24 hodinové používanie Má integrovaný ionizér Kyslíkový generátor sa predáva aj s plným vybavením ako sú diaľkový ovládač, náhradné filtre,napájací kábel, kyslíkové hadičky a oxi inhalátor Prístroj na displeji krásne ukazuje prietok kyslíka aj v litroch aj v percentách Je vhodný na 24 hodinové používanie Váha prístroja 5,6 kg. Prietok kyslíka od 1 do 7 litrov možnosť regulácie Prístroj je čisto nový nepoužívaný, originálne zabalený Nevyžaduje sa žiadna dodatočná investícia Je ľahký a ľahko ovládateľný Má aj diaľkové ovládanie Možnosť dokúpenia meniča napätia do auta a používať prístroj aj v aute Terapia kyslíkom prispieva k zvýšeniu imunity Podporuje činnosť vnútorných orgánov Zmierňuje stres a únavu Pomáha regenerovať po respiračných ochoreniach (napríklad korona vírus) Urýchľuje regeneráciu svalstva Podporuje spánok Pomáha s bolesťami hlavy Dýchavičnosť, bojuje s únavou Blahodarné účinky pre organizmus Okysličuje organizmus Po dohode zasielam aj na dobierku, poštovné (expres kuriér na DRUHÝ DEŇ 10€) Možnosť aj osobného ODBERU Pristroj je novy nepoužívaný je naňho ročná záruka Volať aj vo večerných hodinách aj cez víkend Cena 319 Eur