bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM MATERIÁLY NA MATURITU

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Dobrý deň, ponúkam vypracované materiály na maturitu. Materiály sa týkajú učiva z gymnázia. Je to konkrétne Občianska náuka, Dejepis a Slovenčina. Nie sú to vypracované otázky ale poznámky.
Občianka: Celé PRÁVO, EKONOMIKA, SOCIOLÓGIA, PSYCHOLÓGIA. Ekonomika je viazaná z papiernictva, ostatne sú v euroobaloch dokopy. Filozofiu mám len v mnou písaných poznámkach.
DEJEPIS: predám dve knihy ÚSPEŠNÁ MATURITA + nejaké materiály v euroobaloch. +dejepisný atlas
SLOVENČINA: celá gramatika + literatúra potrebná na maturitu. väzba z papierníctva.
PREDÁM MATERIÁLY NA MATURITU
Podobné inzeráty
Učebnice na maturitu z dejepisu
Knihy sú vhodné na maturitu z dejepisu. Séria nová maturita pozostáva z dvoch dielov slovenských dejín a troch dielov svetových dejín. Knihy sa svojim obsahom zhodujú so stredoškolskými osnovami a materiálom preberaným študentami pripravujúcimi sa na maturitu z dejepisu. Každý diel je napísaný veľmi zrozumiteľným štýlom. Kniha Dejepis z vydavateľstva Enigma je taktiež vhodná pre študentov pripravujúcich sa ako na maturitu, tak i na prijímacie skúšky z dejepisu. Dopĺňajú ju prehľadné tabuľky spolu s testami. Odporúčaná Ministerstvom školstva SR. Knihy sú vo veľmi zachovanom stave. Dostupné už len: Svetové dejiny I, II, III a Dejepis (Maturita). Cena za kus je 6 eur. Možný osobný odber v okolí Partizánske i v rámci Bratislavy.
Kompletný súbor 30 maturitných tém z občianskej náuky
Máš pred sebou maturitu z občianskej náuky a hľadáš spoľahlivý a kompletný materiál na štúdium? Mám pre teba jedinečnú ponuku! Ponúkam ti kompletne vypracovaný súbor 30 maturitných tém z občianskej náuky, ktoré ti poskytnú všetko potrebné na úspešnú maturitu. Moje témy sú presne zladené s cieľovými požiadavkami a zahŕňajú všetky relevantné okruhy a aspekty občianskej náuky. Prečo si vybrať moje maturitné témy? ✅ 30 dôkladne vypracovaných tém, ktoré sú úplne v súlade s cieľovými požiadavkami ✅ Podrobný popis a vysvetlenie jednotlivých tém s dôrazom na kľúčové koncepty a súvislosti ✅ Štruktúrovaný a prehľadný formát pre ľahké štúdium a zapamätanie si informácií ✅ Praktické príklady, prípady a otázky na zlepšenie porozumenia a pripravenosť na skúšobný deň Cena: Kompletný súbor maturitných tém za 5 € Nechaj nič na náhodu a zabezpeč si najkomplexnejší a najspoľahlivejší súbor maturitných tém z občianskej náuky, ktorý ti poskytne silný základ pre úspešnú maturitu. Pre viac informácií a objednanie ma kontaktuj na: E-mail: vilmamrvova@ Neberte riziko a zabezpeč si kompletný súbor maturitných tém podľa cieľových požiadaviek pre tvoju úspešnú maturitu z občianskej náuky!
Predám učenice na maturitu
Yes učebnice 1,2, úroveň B2 spolu s nimi aj CD a DVD za 15€ (pôvodná cena 20€) Chémia na maturitu - Ivan Hnát - 7€ (pôvodná cena 10€) Biológia na maturitu - 7€ (pôvodná cena 10€) V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez email.
Maturitné otázky. (sjl+anj+chem+bio)
Predám aktuálne maturitné otazky. Slovenský jazyk - vypracované - 20€ v tlačenej forme (v elektronickej forme 10€). Anglický jazyk B2 - zadania na ústnu maturitu(obrázky, roleplaye...) - 8€ v tlačenej forme (5€ v elektronickej forme) Chémia - zadania na ústnu maturitu - 8€ v tlačenej forme( 5€ v elektronickej forme) Biologia - zoznam tém a zadania na ústnu maturitu - 8€ v tlačenej forme (5€ v elektronickej forme). Tézy sú vypracované v súlade so Štátnym vzdelávacím programom vhodné pre študentov stredných škôl. Cena za všetko v tlačenej forme 40€ + poštovné. Cena za všetko v elektronickej forme 25€. Píšte na email, číslo je vymyslené.
Maturita: slovenský jazyk a literatúra
Predám materiály na maturitu slovenský jazyk a literatúra pre stredné školy - Literatúra čník - Literatúra čník - Literatúra čník časť 1 (2x) - Literatúra čník časť - výpracká na maturitu - + nie je na fotke výpracká z literatúry (dielo + autor) Cena spolu 10€
Materiály pre prijímačky na medicínu - Slovensko/Česko
Ponúkam na predaj jednotlivo alebo ako celý priečinok materiály, ktoré mi pomohli úspšne zmaturovať a dostať sa na vysnené všeobecné lekárstvo v Čechách. Sú to overené materiály a knihy, z ktorých sa učia maturanti a uchádzači o štúdium medicíny celé roky. Tento priečinok obsahuje nasledujúce materiály v pdf: 2050 otázek z biologie 4. vydanie Biológia pre gymnázia 1-6 Biologie buněk Závodská Biológia v kocke 1,2 Biologie Pro Gymnazia-Jelinek Zichacek Genetika Kočárek Obecná biologie Slovníček latinských pojmů v medicíně Základy obecné biologie muni Biologie Člověka Pro Gymnazia-Hruška Přehled biologie - Stanislav Rosypal Somatologie 630 otázek Somatologie-Dylevský Anorganické názvosloví - shrnutí Biochémie LF MU Chémia pre 1 ročník gymnázia NOVA Chémia pre 2 ročník gymnázia NOVA Chémia pre 3 ročník gymnázia NOVA Chémia pre 1. ročník gymnázií STARA Chémia pre 2. ročník gymnázií STARA Chémia pre 3 ročník gymnázií STARA Chemia v kocke 1,2 Jak porozumíme chemickým vzorcům Lekarska chemie I Lekarska chemie II Prehlad chemie 1 Prehlad chemie 2 Přehled středoškolské chemie Vacík Rychlokurz Chemie / chemie pro každého Souhrnné texty z chemie II Zbierka chemických výpočtov (Brno) Fyzika pro každého / rychlokurz fyziky fyzika pre gymnázia - Fyzika mikrosveta fyzika pre gymnázia - specialni teorie relativity Fyzika pro gymnázia - Elektrina a magnetismus fyzika pro gymnázia - mechanika fyzika pro gymnázia - Molekulová fyzika a termika Fyzika pro gymnázia. Optika Fyzika stručne a jasne Prehled stredoskolske fyziky - Svoboda PLUS modelovky a testy z rôznych rokov na: 1.LF UK v Prahe 2.LF UK v Prahe 3.LF UK v Prahe LF MUNI LF UPJŠ LF UPOL LFHK UK LFP UK PLUS rôzne moje poznámky a ďalšie materiály ako tabuľky, zhrnutia, prezentacie z kurzov, vzorčeky.... pri záujme, kontaktovať ma prosím na mail, tel.č. je fake medicka2002@ cena celého priečinka se vším všudy je 10 eur, pri kúpe iba konkrétnych materiálov sa na cene dohodneme samozrejme rada potom poradím a kľudne odpoviem na otázky ohľadom prijímačiek ;)