bazár, predaj, inzercia, predám

Predám meráky Voltmeter akumulátorový, voltmeter

Kategória: Ostatné drobné

Predám meracie prístroje:
Voltmeter Metra Blansko pre meranie akumulátorov 6V, 12V a 24V, naprázdno, aj pod záťažou, cena 25 euro,
Voltmeter 130 V, cena 15 euro.
Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predám meráky Voltmeter akumulátorový, voltmeter
Podobné inzeráty
Predam VOLTMETRE MP-40
Predam Voltmetre. 1.MP-40 10Vss ks4 1ks 4eur Meranie Bateriek v Domacnosti Tuškove Monočlanky 9voltove. 1b.AMPERMETER MPa-50 10Ass ks 9,70eur Nabíjačka-zdroj 1c.VOLTMETER MPv-50 30Vss ks 9,50eur Nabíjačka-oprava tranzistorov-radii 4.Voltmeter 70x70 40Vss 8eur stoji 48,90 5.Voltmeter 9,5x9,5 OD 0-25Vss cena 9 eur Magnetoelektricky Ciachovany Profi. 6.Voltmeter 9,5x9,5 500V ST cena 10eur stoji 26,95 7.Voltmeter MP-40 250V ST + Bočnik cena 6eur 8.AMPERMETER 10A ST +Bočnik cena 6eur 10.Predám bočniky 250V st ks2 400V st ks1 150V st ks1 40V st ks1 cena za ks 5eur
Predám meráky ako VUmetre, Voltmetre, Ampérmetre
Predám merače, budíky, VUmetre, Voltmetre, Ampérmetre, ukazatele. Ceny sú uvedené na obrázku. Je tam aj voltmeter z nabíjačky NB22. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom.
Kärcher FC 3 Cordless - akumulátorový mop
Predám používaný akumulátorový mop vo veľmi peknom stave. Plne funkčný. LEN OSOBNÝ ODBER BA RUŽINOV. Popis od výrobcu: Stierať podlahu nonstop s čistou vodou? FC 3 Cordless to umožňuje pomocou inovačnej samočistiacej funkcie – a bežné mopy sú zbytočné. Rotujúce valce sú permanentne vlhčené čistou vodou, zatiaľ čo pozbieraná špina skončí v nádrži na špinavú vodu. Podlahy sú potom o 20 percent* čistejšie ako pri čistení bežným mopom. Vďaka štíhlemu tvaru sa FC 3 Cordless perfektne dostane aj pod nábytok a pri odkladaní nezaberá veľa miesta. Pomocou otočného kĺbu vyčistíte bez námahy aj kúty a okraje. Podlaha schne približne 2 minúty, čím sa dá úplne bez starostí používať na všetkých tvrdých plochách (aj parketách). Silná lítium-iónová batéria sa stará o maximálnu voľnosť pohybu, pretože stierať nezávisle od zásuviek. A intuitívne zrozumiteľný LED ukazovateľ poskytuje nepretržito informáciu o stave nabitia batérie. *?FC 3 Cordless dosahuje o 20 percent lepší čistiaci výkon v porovnaní s bežným mopom s návlekom v testovacej kategórii „stieranie“. Vzťahuje sa na priemerné výsledky testov efektívnosti čistenia, zbierania špiny a čistenia okrajov.
Akumulátorový vysávač na okná
Akumulátorový vysávač na okná značky Leifheit nesmierne uľahčuje čistenie okien. Pretože vďaka praktickej odsávacej funkcii otravné kvapkanie a nepekné šmuhy patria minulosti. Okrem okien môžete pomocou vysávača vysať všetky ostatné hladké povrchy, ako sú zrkadlá, dlaždice, sprchovacia kabína alebo sklenený stôl. Vďaka 360° použitiu je možné vysávač na okná používať aj nad hlavou a v šikmej polohe. Prístroj značky Leifheit vás navyše presvedčí svojou mimoriadne dlhou výdržou akumulátora v trvaní 30 minút bez občasného prerušenia potrebného na nabitie akumulátora. Tak môžete vysať približne 85 m2. Dá sa kombinovať so všetkými Leifheit násadami so systémom Click, a preto sa skvele hodí aj na čistenie vysokých okien, zimných záhrad alebo strešných okien. Následne môžete znečistenú vodu rýchlo vypustiť cez bočný otvor nádrže. Veľký otvor nádrže navyše zabezpečí hygienické a jednoduché čistenie nádrže. Osobne Stupava a blízke okolie.
Predám starý školský ampermeter, voltmeter
Predám starý školský ampermeter,voltmeter
predam stary voltmeter OMEGA 1
predam stary voltmeter OMEGA 1 v krabici, nalezovy stav,vhodne pre zberatela,