bazár, predaj, inzercia, predám

predam mikrovlnku a ine veci

Kategória: Ostatné

predam mikrovlnku za 20e,100ks solviny ks 0,50e a 4ks bravcovych kozi pre sedlarov ks10e,2ks77x50,2ks66x56, osobny odber.
predam mikrovlnku a ine veci
Podobné inzeráty
predám mikrovlnku antenu
predám mikrovlnku anténu na príjem internetového signálu
Zháňam starú aj pokazenú mikrovlnku
Zhanam staru aj pokazenu mikrovlnku za odvoz . Martin a okolie.
Balik damskych veci M
Predam velky balik damskych veci velkosti M, niektore S, za symbolicku cenu 30e, v baliku sa nachadza 42 veci, su tam: 10x leginy 7x sveter 4x kratke nohavice (jedny riflove nove) 1x tricko dlhy rukav 2x tricko na ramienkach 6x tricko kratky rukav 1x kosela 2x zupan 2x saty 3x teplaky 4x nocna kosela V baliku su mozno 3-4 veci take na donosenie skor na doma no cca polovica z veci su aj uplne nove nenosene! Nejake leginy su vobec neoblecene, kosela ci riflove kratasy, saty atd... Predam to iba ako balik komplet! Postou posielam iba po prevode
Různé věci
Prodám všehochuť, velké množství věcí, od všeho něco. Víc jak 70% věcí je nových v origo balení. Je toho hodně - např. flétny, tonery, pájka, DVD přehrávač, skříňka na klíče, svíčky, cestovní šicí stroj, věšáky - medvídci, zástěry a chňapky, bublifuk a draci, bavlnky a klubíčka, deštník, flétny, záclony, škrabka, film např. Máša a medvěd, ovečka Shaun, vykrajovátka, stavebnice, korálky na tvoření , a plno dalších věcí co jsou pod zbytkem věcí. Je toho hodně, tak na jednu hodně velkou bednu. Vhodné do tomboly, soutěže a jiné akce nebo k podarování ostatních. K tomu daruji zdarma dárkové tašky na alkohol a jiné dárky (nové nepoužité s nepopsanými štítky věnování). Posílám po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Najkvalitnejsie Prislusenstvo Gopro 2 3 4 5 6 7 8 9 10 a ine
NOVÉ.Príslušenstvo Skladom !!! Viac ako 80 produktov !!! Predám veľmi kvalitne príslušenstvo na vaše gopro kamery,kopec spokojných zakaznikov ,záruka na veci. Vyzdvihnúť si to môžete buď osobne alebo môžem poslať aj na dobierku ,super ceny a kvalita. Môžem vám poslať aj certifikát kvality. napíšte o aké veci mate záujem napíšem vám cenu: pozri moje ostatné inzeraty Dome Port pre GoPro Podvodné Led Svietidlo 1500 LM Prídavné svetlo 300 LM Svetlo so vstavaným puzdrom 1000LM SanDisk Extreme® 32GB microSDXC™ SanDisk Extreme® 64GB microSDXC™ GoPro - The Frame s nízkym profilom (HERO4,5 Session) GoPro - The Frame GoPro 2018 7/6/5 GoPro - The Frame - Rámček 1.0 Hliníkové ochranné puzdro pre GoPro 2018 7/6/5 Monopod - El Grande Monopod - Shoot 98 Monopod - Stick 19 Monopod - Stick 36 Bike Handlebar - Držiak na bicykel Bike Handlebar - Držiak na bicykel veľký BRLS Suction Cup - BRLS Prísavný držiak Chest strap - Držiak na hruď Cycle Helmet - Držiak na prilbu Fixation holder - Fixačný držiak Frisbee - Plávajúca podložka GoKnuckles - Boxer do ruky GoPro - Handlebar / Seatpost / Pole Mount objímka GoPro Bobber - Plavák GoPro Bobber - Plavák otvárateľný GoPro Fetch - Psí postroj Head Strap - Čelovka Hliníkový držiak na rúrky dlhy Kite holder - šarkanov držiak Large Tube Mount / Handlebar - Objímka Gopro Moto Helmet Strap Mount - Moto držiak Otočný držiak na dlaň Otočný držiak na zápästie Pov Buoy - Plavák QuickClip - Štipec Rotary pin - Otočný štipec Seat Rail Mount - Držiak pod sedadlo Strap Mount – GoPro držiak na batoh Suction Cup - Prísavný držiak The Jam - Držiak na hudobné nástroje Vodotesné Púzdro A iné ....................... Produkty su veľmi kvalitne , nie ako poniektoré na bazoši. Posielam aj na dobierku stači poslať adresu a posielam čo najskôr.1-2 dni.rôzne držiaky, príslušenstvo, náhradne diely a iné na športové kamery ako sú GoPro Hero 1/2,3,4,5,6,7,8,9,10 gopro fusion SJ4000,Dji osmo, SJ5000, Xiaomi Yi, Rollei, Lamax a iné športové outdoorové kamery. Vhodné na cyklistiku, turistiku, potápanie, behanie, lyžovanie, snowboarding, downhill atď. Navštív ďalšie moje inzeráty, pre viac info Mobil, Email:lukass00767@
Mix rôznych vecí
Predám mix 175 ks rôznych vecí, 2ks žalúzie 180x60,modrá sklená dóza,zlatá lampa na stenu,zelená cukornička, 2 ozdobné čierne fľaše, čierny stojan na svietnik, čierna vázička, ozdobné čierne mačky z filcu, nové, solnička kryštálová, stojan na svietnik, biela vázička s kvetmi, bordová váza s čiernymi pásmi, tácka červená s vianoč. motívom-nová, podložka pod horúce hrnce-nová,píšťalka z dreva, sada rôznych nátačiek na vlasy,žltá zástera, červený haluškovač, rozdúchavač ohňa na grilovačku, ešte v originál balení, drevené vešiaky, cestovný sivý vankúšik nafukovací, červená látková ľahká prezliekárěň na plavky, okrúhly rámček na obrázok, košík a v ňom výrobníky nanukov do mrazničky, miska na oriešky, strúhadlo na zeleninu a zemiaky-vlnkovač, nový zabalený držiak na stenu na poháre do kúpelne, bezdrôtový bytový zvonček, čistič na okná s nádobkou a odnímateľnou handričkou, 3 strieborné tácky, nový čistič na špinu, aj na skloker.sporáky, sada pre psa - šampón, spray proti blchám, kefa na chlpy, ampulka na zátylok proti kliešťom na 4 mesiace, MSM výživa na kĺby pre psa, 6 sáčkov na psie exkrementy, 15 m vodítko pre psa samonavíjacie, všetko nové nepoužité veci, 3 termotašky na prenos zmraz. vecí, zelené obliečky na 2 postele, klasický rozmer aj s vankúšmi, 2 hnedé ozdobné hrnčeky, 3 kusy závesov na obidve okná, sada rôznych látok a vankúšikov, rozmery viď aj iné moje ineráty.sms nie poprosím.Cena je 29+poštovné, kus Vás vyjde na 16 centov, to je symbolická cena... po prevode na účet, alebo osobný odber.