bazár, predaj, inzercia, predám

Predám mix golfového príslušenstva

Kategória: Golf

Predám nové nepoužité golfové vybavenie a príslušenstvo:
- uterák na palice TaylorMade Burner - 60x40 cm, nový - 15 Eur
- Rukavica Dunlop biela veľkosť S na pravú ruku - 5 Eur
- Rukavica Dunlop čierna veľkosť XL na ľavú ruku - 5 Eur
- Sada 6 ks loptičiek Air vhodné na tréning odpalov - nové - 2 Eurá
- Kľúč na hroty na golfových topánkach - 3 Eurá
- Sada 12 ks loptičiek Dunlop Extreme Distance oranžové - 12 Eur
- 150 ks Golfové drevené tees (rozmer 2 3/4") - 5 Eur

Pri odbere všetkého spolu, cena 35 Eur.
Pošlem aj na dobierku po zálohe poštovného na účet.
Aktuálne do zmazania.
Predám mix golfového príslušenstva
Podobné inzeráty
novy JuStar-Silver
Predam novy golf.vozik(vybaleny len na fotenie) zn. Justar Silver-nemecka vyroba a zrovnatelna s JuCad.- Ľahký rám z hliníkovej zliatiny, potiahnutý titánovým striebrom - Výškovo nastaviteľná rukoväť - Bezpečné a jednoduché upevnenie golfového bagu, pevné podpery bagu - Vhodné pre akúkoľvek veľkosť golfového - Bez obmedzenia hmotnosti - Extrémne silné high-tech kolesá s voľným chodom - Systém upevnenia dáždnika pre dáždnik JuStar - Ľahko sa rozoberá, veľkosť balenia 65 x 60 x 15 cm / 25,5 x 23,5 x 5,9 palca - Hmotnosť rámu a kolies: 3 kolesá 4,5 kg / 9,9 lb, 2 kolesá 4 kg / 8,8 lb Cena noveho je 649,-Eur, moja cena je 549,-Eur-kupovany tento rok,takze prakticky v plnej zaruke. Uprednostňujem osobné stretnutie kde sa môžete presvedčiť o kvalite predávaného tovaru.V prípadne záujmu ma kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo emailom, ďakujem.
Mix golfovych lopticiek - 100ks za 25eur
Dobry den, predam mix hranych lopticiek vo velmi dobrom stave. Lopticky su roznych farieb a znaciek (Gallaway, Titleist, Nike, Taylomade, Legend, Wilson, Titleist, Srixon, Top Flite...). Lopticky predavam iba ako mix, nie je mozne vybrat si znacku alebo typ. Cena za 100ks je 25 Eur. Osobny odber v Bratislave. Moznost zaslat kurierom/postou (platí kupujuci). Dakujem.
Golfový set
Predám použitý golfový set. Set pozostáva z elegantného vozíka DUNLOP, golfového bagu HOWSON, 15 palic, 9 loptičiek, 1 rukavice. Prosím kontaktovať telefonicky resp. mailom v pracovné dni do 17:00. Na sms nereagujem. Inzerát platí do vymazania.
predaj golfového vozíka
predám nepoužitý elektrický golfový vozík Wishbone NEO e-Cart charcoal /lime +držiak na dáždnik, držiak na skorkartu,obal na prenos vozíka,so záručným listom.
ProGolf II swing trainer nácvik švihu
ProGolf ™ II PG-200 - je nová generácia obľúbeného trenažéra pre nácvik golfového švihu. ProGolf je praktické zariadenie, ktoré je určené pre začiatočníkov aj pokročilých! ProGolf II ™ umožňuje nacvičovať pomocou praktického elektronického rozhrania svoj švih v interiéri. Pomáha golfistom znížiť svoje skóre, bez toho by museli ísť na driving range. Ovládanie je jednoduché a nenáročné. Teraz môžete mať rovnaký pocit nácviku, ako pri nácviku na trávniku driving range. Navyše nebudete mať žiadne ďalšie náklady! •Užite si skutočný pocit vonkajšieho golfu v interiéri. •Bez poplatkov za driving range •Jednoduché používanie pomocou elektronického rozhrania. •Nacvičujte s ProGolf II ™ svoj golfový švih aj na cestách. •Jednoduchý prenosný a praktický spôsob zábavy pre voľný čas Špecifikácie •Rozmery: 70cm x 60 cm x 3cm výška. •Turf rozmery: 56 cm x 48 cm x 2 cm ýška •Hmotnosť: 8 kg. . •Spotreba energie: 4 AA batérie (súčasťou balenia). •Dátový Displej: 7,2 cm x 6,5 cm. •Veľký LCD displej. •Display indikuje Priemerná vzdialenosť odpalu Počet odpalov Rýchlosť švihu, priemerná rýchlosť švihu na všetky odpaly •Trénngové programy: manuálne a programové režimy. Súťaž o najdlhší odpal
Dedská golfová súparva+vozík
Dedská súprava-70€ skladá sa z:golfového bagu, driveru, driev 5a3, želiez 9-6+železá S G P, pater Vozík-90€ Je v perfektnom stave. Bol používaný jeden rok. Má aj brzdu a odkladací priestor.