bazár, predaj, inzercia, predám

Predám mixpult Mackie 24 bus

Kategória: Zvuková technika

Predám mixpult Mackie 24-8 bus nevyužitý.....Tvrdý casse bonus...
Predám mixpult Mackie 24 bus
Podobné inzeráty
Digitálny MIX
Predám digitálny mixpult Allen&heath gld112 s dante kartou a stageboxom ar2412 a ar84 Digitálny mixpult zo série GLD, ktorý ponúka 4 XLR mikrofónne/linkové vstupy, 4 XLR výstupy, 4 RCA vstupy, 2 RCA výstupy a digitálne výstupy SPDIF a AES3. Prostredníctvom expandérov je možnosť rozšírenia vstupov až na 48. GLD-112 má k dispozícii prídavnú banku s 8 kanálovými pruhmi, ktorá navyšuje počet kanálov na 28 motorických faderov rozdelených v 4 vrstvách. Zariadenie má k dispozícii na spracovanie až 48 kanálov, 8 stereo efektových slučiek, 30 nastaviteľných zberníc, 20 kanálov pre mixáž a DSP napájanie pre možnosť úplného spracovania signálu bez závad. GLD Chrómová edícia s uhladeným novým dizajnom ponúka navyše automatickú mixáž pre mikrofóny, nové zapracované efektové pluginy a rôzne modelov kompresorov pre každý kanál. Hlavný expanzný audio rack s 24 XLR vstupmi a 12 XLR výstupmi určený k pripojeniu k mixážnym pultom GLD-80, GLD-112. Zariadenie sa pripája cez Cat5 kábel prostredníctvom Allen & Heath dSNAKE chráneného protokolu, čo umožňuje, aby bol audio rack umiestnený do 120 m od mixážneho pultu. dSNAKE poskytuje kontrolu nad vzdialeným predzosilňovačom a všetky mikrofónne predzosilňovače majú možnosť ukladania a nahratia nastavení. Pre väčšie systémy je možnosť napojenia AR2412 do AR84 a AB168 audio rackov, čím sa dá rozšíriť o ďalších 16 XLR vstupov a 8 XLR výstupov. Zariadenie taktiež poskytuje Aviom® Pro16 kompatibilný Monitor port. Dostupný je v čiernom alebo fialovom prevedení. Čierne modely majú možnosť uzamknutia XLR. Súčasťou balenia je kábel cat5 Mixpult GLD112,dante karta stagebox ar2412 a ar84, rack na mixpult, rack na stageboxy. Plne funkčné bez akýchkoľvek chýb. mixpult, mix, mixer, pioneer, midas, Allen&heath, yamaha, Sennheiser, dante, Stagebox, digitálny mix, Digital, V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle . pri rýchlom jednaní zľava.
Mackie DL1608
Predam digitalny mixpult Mackie DL1608. Mixpult je ako novy a je k nemu aj case ako na foto. ovlada sa cez ipad s lighting konektorom. Cena je bez ipadu v pripade zaujmu mam k nemu aj ipad za doplatok.
Mixpult Alesis 16 MultiMix 16 FireWire
Predam tento mixpult, je plne funčný + káble a orig. krabica. Má 16 kanálov, 8 mono kanálov a 8 stereo kanálov, 16-kanálový firewire interface, ktorý vám umožňuje pripojiť mixpult k vášmu počítaču. Mixpult má tiež množstvo ďalších funkcií, ako je integrovaný kompresor, EQ a reverb. Viac info tu:
Mixpult YAMAHA MG 24/14 FX
Predám mixpult YAMAHA MG 24/14 FX takmer nepoužívaný v 100% stave. Lampa ako bonus. Yamaha MG 24 14 FX mixpult, analógový: mixer 16 mono + 4 stereo sa alebo 24 mono 3-pásm. EQ s par. stredom SPX efektový procesor phantom 6x AUX Popis mixu: Profesionálny analógový mixpult značky Yamaha, ktorý poskytuje používateľovi kontrolu nad 24 mono kanálmi (možnosť využiť 16x mono a 4x stereo kanál). Všetkých 24 kanálov je vybavených samostatným trojpásmovým ekvalizérom s možnosťou duálneho pridávania efektov. Duálny vstavaný efektový procesor umožňuje použiť až dva efekty naraz. Vstupy Line In sú nastaviteľné od -60dB do +10dB zatiaľ čo mikrofónové vstupy sú nastaviteľné v hodnotách od -34dB až po +10dB. Mikrofónové vstupy majú navyše možnosť 48V phantom napájania. Skvelé riešenie pre profesionálnych zvukárov aj pre väčšie oudoorové či klubové akcie. Píšte mail, prípadne sms. Nevolať.
Powerpod  820
predam ako nový---POWERPOD 820 je 12-vstupový 200 Watt elektrický mixpult so štyrmi kanálmi mono Mic / Line a dvomi spárovanými stereo vstupmi. Pre-zosilňovače s Ultra nízkou hlučnosťou a 75 Hz (18 dB / oct.) low-cut filtre zaisťujú vysokú vernosť zvuku a odstránenie nežiaducich zvukov ako javiskový hrmot, perzistenté organické znečisťuje látky, aerodynamický hluk a nízko frekvenčné rezonancie vznikajúcepri nahrávaní v štúdiu. 3-pásmový EQ na každom kanále a onboard DFX, náš 32-bitovým digitálnym efektový procesor s 16 programami a parametrom kontroly vám dáva maximálnu kontrolu nad mixom. Dva AUX posiela na kanál a dva stereo AUX vracia, čo znamená, že môžete kombinovať POWERPOD 820 s rôznymi procesormi a ďalším vybavením. Sledovanie mixu je ľahké s dvoma 10-segmentovými LED meračmi hladiny a výstupom pre High-volume slúchadlá. Pridaním funkcie Mini Stereo I / O je tento mixpult ideálny pre každého, kto chce použiť pripojenie MP3, MD, počítačový zvuk alebo nahrávacie zariadenia. POWERPOD 820 je ideálny pre štúdiá, reštaurácie a ďalšie aplikácie, ktoré vyžadujú výkon v obmedzenom priestore. Skvele tiež funguje ako keyboard mixpult, sub-mixpult alebo monitor.
Mackie ProFX16v3
Predám 16stopovy mix Mackie ProFX16v3