bazár, predaj, inzercia, predám

Predam mladeho Pava - samcek

Kategória: Vtáctvo

Predam krasne sfarbeneho mladeho pava, vyliahnuty jar 2022 taktiez po mladych rodicoch.
Predam mladeho Pava - samcek
Podobné inzeráty
Ručne dokrmena korela chocholata
Korelky pomaly začínajú hľadať nové domovy. Zvyknuté na manipuláciu, domáci ruch, psy a iné zvieratá... Korelky budú k odberu koncom júla záleží ako začnú papať samostatne. Majú DNA test. Rada zodpoviem akékoľvek otázky. Spoločné foto - zľava samička, samček, samička (voľná), samček Foto 1,2 - samička zelený krúžok VOĽNÁ Foto 3 - samička červený krúžok rezervovaná Foto 4 - samček čierny krúžok, rezervovaný Foto 5 - samček modrý krúžok, rezervovaný Číslo je vymyslené, prosím, písať
Pávy
Predám dve samice pávov (1r),a jedného páva. Cena za kus sliepky 100 eur. Cena páva 80 eur.
samec páv
predam 2ročného samca pava zvyknutý na ostatnú hydinu, neagresivny, vyliahnutý pod pávicou platne do zmazania cena 100€ pav , samec páva
Alexander malý zelený  2023-Samček aj Samička
Alexander malý zelený: Dobrý deň, Predám Alexander malý zelený 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 60,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. T.C.. Viem zostaviť aj nepríbuznú párku.
Alexander malý žltý 2023-Samček aj Samička
ALEXANDER MALY LUTINO 2023: Dobrý deň, Predám Alexander malý žltý LUTINO 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 130,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. T.C. ALEXANDER je veľmi inteligentný papágaj,ktorý sa rýchlo učí a vie byť aj super spoločník"do obývačky"vhodný ako domáci maznáčik. T.C.... VIEM zostaviť aj nepríbuznú parku.
Alexander malý zelený  2023-Samček
Alexander malý zelený: Dobrý deň, Predám Alexander malý zelený 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 60,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. T.C.