bazár, predaj, inzercia, predám

Predám mnohonôžky

Kategória: Terárijné zvieratá

Predám vlastne odchovy mnohonôžiek
Anadenobolus monilicornis 3,5€/ks
Spirostreptus gregorius 4€/ks
Veľkosť 3cm a viac
Po dohode viem poslať. Len vážny záujem! S chovom poradím. Viac informácií v sms alebo mail.
Predám mnohonôžky
Podobné inzeráty
Anadenobolus monilicornis/BumbleBee Millipedes
Ponúkam posledných pár jedincov z vlastného chovu ktoré mi zostali, tento druh mnohonôžok je nenáročný na chov a odchov. Pri správnej komunikácii mi nerobí problém určiť aj pohlavie a podľa možností vytvoriť skupinky. Možný osobný odber prípadne zasielam prostredníctvom spoločnosti Packeta (Zásielkovňa). Prvé dve fotky sú aktuálne a na ďaľších dvoch sú dospelé jedince spolu s odchovom. Viac informácií poskytnem prostredníctvom WhatsApp, IMessage prípadne SMS alebo aj telefonicky. Pri osobnom odbere možnosť vybrať si poďla seba. Rád poradím s chovom. !!!V žiadnom prípade neposielam nič živé na Dobierku!!! Ak nevieš normálne začať konverzáciu ani sa neobťažuj ma kontaktovať :) Inzerát platný do zmazania. Mnohonôžky , mnohonozky
Tropická mnohonožka Telodeinopus aoutii (23-25cm)
Patrí medzi africké mnohonožky pochádzajúce z Ghany, vhodné pre začiatočníkov. Dorastá do veľkosti 23-25 ​​cm, živí sa hrabankou, trúchnivým drevom, zeleninou, ovocím a rôznym organickým materiálom. Na predaj kusy od veľkosti 15 cm. 1 kus = 7,99 € Akcia: 4+1 kus zadarmo + poštovné v ČR a SK zadarmo. V zimných mesiacoch zasielam výhradne s heatpackom s výdržou cez 48 hodín. Ako bonus dostanete zadarmo v substráte tropické a temperátne druhy chvostoskokov, ktorí sa vám v teráriu v priebehu pár týždňov namnožia do bežného počtu.
Isopody, šneci
Nabízím přebytky v chovu. STÍNKY čističi do terária, krmné Porcellio laevis Dairy cow - 100 Kč/40 ks Porcellio laevis Orange - 100 Kč/40 ks Porcellionides pruinosus powder blue - 70 Kč/50 ks Armadillidium granulatum - 100 Kč/40 ks hobby druhy Armadillidium maculatum zebra - 250 Kč/ 12 ks Armadillidium vulgare magic potion - 250 Kč/12 ks Armadillidium klugii - 250 Kč/12 ks Armadillidium gestroi - 300 Kč/12 ks Porcellio scaber lava - 150 Kč/12 ks, 225 Kč/25 ks Porcellio ornatus yellow - 200 Kč/12 ks, 300 Kč/25 ks Porcellio hassi yellow - 450 Kč/12 ks ŠNECI Rumina decollata - 50 Kč/ks Možná i výměna za jiné bezobratlé - isopody, mnohonožky, švábi. PROSÍM NEVOLAT, kontakt přes SMS, WhatsApp, Messenger, email. Na Slovensko posílám přes Zásilkovnu/Paketku.
Mnohonožký
Kúpim párik mnohonožiek(minimalne 10cm).Ponuky prosím na mail.Ďakujem
Predám terárium
Predám terárium vyrobené z lamino dosky s rozmermi 100x70x40 cm. Predám s príslušenstvom bez lampy. Cena teráriá je 55€. Po dohode viem zabezpečiť dovoz.
Predám terárium + príslušenstvo
Predám terárium s rôznym príslušenstvom Používané terárium Exo Terra 30x30x30cm s nalepeným teplomerom Exo Terra Rept-O-Meter ( link ) ( link ) Osvetlenie na terárium Exo Terra Compact Top 30x9x15cm s dorobeným LED červeno-modrým osvetlením ( link ) Calcium + D3 doplnok ( link ) Nepoužívanú Žiarovku RP Daylight Basking Spot 25W ( link ) Výhrevnú podložku s prepínačom výkonu 8/4W 32x18cm Nakoľko boli zachované pôvodné obaly vzhľad vecí je ako keby boli nové, osobný odber v Žiari nad Hronom, predám len ako celok, kontaktovať na email číslo vymyslené. Pôvodná cena vecí 120€ - predajná cena 75€