bazár, predaj, inzercia, predám

Predám mobilnú klimatizáciu GORENJE KAM 35T - nová

Kategória: Ostatné - biela

Predám 5x zapnutú klimatizáciu GORENJE KAM 35. Kupovaná ako nová pred rokom v NAY a ešte je rok v záruke. Blok o kupe je samozrejmostou. Zariadenie je este s ochrannou foliou s komplet papiermi prislušenstvom a ovladaním.
Iba osobný odber.
Predám mobilnú klimatizáciu GORENJE KAM 35T - nová
Podobné inzeráty
Mobilná klimatizácia GORENJE KAM26THP
Predam mobilnú klimatizáciu GORENJE KAM26THP vo výbornom stave,plne funkčná. Bola používaná iba jedno leto, prakticky je úplne nová. K dispozícii ma diaľkové ovládanie a potrubie. Klimatizácia spoľahlivo a dobre vychladi jednu miestnosť, funguje aj ako zvlhčovač vzduchu alebo na kúrenie. Viac info a parametrov u predajcu v linku:
Predám mobilnú klimatizáciu
Predám mobilnú klimatizáciu značky hisenseaj s možnosťou vykurovania - Hisense APH12 Dôvodom predaja je dohoda s majiteľkou, že nám nainštaluje normálnu pevnú klimatizáciu a tak túto nakoniec nebudeme potrebovať. Klimatizácia je v originálnom balení, kupovaná v datart a nerozbalená. Iba osobný odber a platba v hotovosti, odvoz nezabezpečujem
Predám mobilnú klimtizáciu Hisense - AP 12
Predám mobilnú klimtizáciu Hisense - AP 12 Ponúkam na predaj mobilnú klimatizáciu Hisense - AP 12 s LED displejom a diaľkovým ovládaním. 3 režimy prevádzky – chladenie, ventilácia, odvlhčovanie vzduchu, Príkon chladenia 1340W Klimatizácia málo používaná - 2 letné sezóny, kompletné balenie. Len osobný odber.
Predam mobilnu klimatizaciu
Predám mobilnú klimatizáciu Coolexpert APG-09AN, pár krát používaná- ako nová, s digitálnym dialkovým ovládaním, energetická trieda A, maximálna spotreba 1 kW / hod. Iba osobný odber v BA. Cena 180EUR.
NOVÁ B2O737E24XG Gorenje vstavaná rúra
Predám úplne novú zabalenú rúru GORENJE s 5 ROČNOU ZÁRUKOU ! Záruka začne plynúť dňom zakúpenia. Vstavaná rúra farba: čierna, čistenie rúry: katalytické, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a ohrev tanierov, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, dotykové ovládanie, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 71l, V׊×H: 59.5×59.7×56.5cm Výrobca : Gorenje Energetická trieda : A Programy rúry: Gril, Horný ohrev, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor, Ohrev tanierov Príkon: 3300W Vysúvanie plechu: Teleskopické Čiestie rúry: Katalytické Výška: 59,5 cm Šírka: 59,7 cm Hĺbka: 56,5 cm Farba: Čierna Objem rúry: 71l CENNIKOVA CENA 299,-
Predám mobilnú klimatizáciu
Predám mobilnú klimatizáciu Whirlpool. Ku klimatizácií je diaľkové ovládanie, a kryt výduchu na okno.