bazár, predaj, inzercia, predám

Predám modelárske veci.

Kategória: Modelárstvo

Predám veľa modelárskeho materiálu z dôvodu ukončenia činnosti. Treba sa pýtať na konkrétne veci. Ideálny je osobný odber. Na foto nie je úplne všetko.
Predám modelárske veci.
Podobné inzeráty
Predam suciastky na modelarske lietadla vid foto
Predam suciastky pre modelarske lietadla
Predám rôzne príslušenstvo pre modelárov
Predám rôzne príslušenstvo pre RC modelárov: 4x Pikoservo HITEC HS-55 bulk - 8Eur/ks + poštovné (pri odbere všetkých 4ks naraz yaplatím poštovné) Tiahla kovové s vidličkami na konci - 1,50Eur/2ks + poštovné Plastová priechodka cez trup 2ks + vidlička na tiahlo plastová 2ks - 1,30Eur/komplet + poštovné Plastové kolieska KAVAN priemer 56mm - 7Eur/2ks + poštovné Penové kolieska ľahké priemer 30mm - 4,50Eur/5ks + poštovné Ostruha ovládateľná s kolieskom priemer 19mm - 5Eur/komplet + poštovné Modelárske špendlíky - 8Eur/93ks + poštovné Modelárske svorky - 7Eur/15ks + poštovné Malé krabičky - 1,35ur/ks + poštovné
Nabijacka na modelarske akumulatory
Predam nabijacku na modelarske akumulatory / baterky. Bola kedysi davno kupovana v USA, takze potrebuje zdroj 120v (alebo 12v). Naposledy pouzivana cca 2005. Zijde sa niekomu? Osobny odber v BA, cena 15 eur.
Predám modelárske veci.
Jedná sa o motory, vrtule , kužely, servá, batérie, vydličky. koncovky, pánty , náhradné prevody serv ,páčky a veľa iného. Ideálny by bol osobný odber keď si záujemca vyberie čo potrebuje.
predám časopisy o lietadlách
predám modelárske časopisy o lietadlách 15 ks
Noznice na profily
Predam modelarske noznice na tenke profily z PVC a dreva. Nastavitelny uhol.Nastavitelny uhol rezu. Cena 15€+zasielkovan