bazár, predaj, inzercia, predám

predám monsteru

Kategória: Rastliny

predám izbovú rastlinu monstera,veľmi pekná zdravá.
predám monsteru
Podobné inzeráty
Predám monsteru
Predám monsteru. Len osobný odber
Predám monsteru aj s kvetináčom
Predam monsteru aj s kvetinacom
Predam Monsteru Deliciosa
Predam zakoreneny odrezok Monstery. S dvoma (25*25cm) listami a jednym mladym listovym vyhonkom. Cena je za jeden zakoreneny odrezok. Len osobny odber Pezinok, alebo po dohode okolie.
Predam panasovanu Monsteru M. D. Variegata
Predam zakoreneny odrezok s dvomi listami a tretim zacinajucim listom. Cena je za jeden zakoreneny odrezok. Tento kultivar Variegata je vzacny svojim jedinecnym sfarbenim. Cim vacsie je plocha bielej casti, tym vacsie su naroky na starostlivost. Jej mnozenie nie je jednoduche. Biela cast neobsahuje chlorofil, tym padom zelena cast musi zasobovat zivinami aj zelenu cast. Idealne osobny odber, idealne Pezinok a po dohode okolie. Kurierom posielam len po obdrzani zalohy.
Monstera skvelá (deliciosa) kvet s perforáciou, s kvetináčom
Predam monsteru skvelu deliciosu s perforáciou s kvetinacom. Vyska: 70 cm. Monstera je vhodna aj pre pestovatelov - zaciatocnikov. S pestovaním poradím. Cena: 18 EUR.
Monstera skvelá (deliciosa) kvet s perforovanými listami
AKCIA: Predam monsteru skvelú deliciosu s perforáciou, s kvetináčom. Výška: 60 cm. Rastlina obľubuje polotieň. Nie je náročná na pestovanie, je vhodná aj pre pestovateľov - začiatočníkov. S pestovaním poradím. Cena: 14 EUR.