bazár, predaj, inzercia, predám

Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám morské akvárium Set Gran Cubic SUPER REEF 122 White glossy so všetkou technikou.
Rozmery: 122x60x130cm
Objem akvária: 366 litrov
Objem filtračnej nádoby: 110 litrov.
Akvárium aj s technikou má 1 rok.

Bližšie informácie poskytnem telefonicky.

Prosím volajte len v prípade vážneho záujmu.
Predám morské akvárium Blau Gran Cubic 366l
Podobné inzeráty
Akvarium set 13 l
Predam akvarium zn. BLAU CUBIC, rozmery 31x18x24 cm. Objem 13l.svetlo Lumina 9, filter Dennerle Nano s ochranou proti nasavaniu krevetiek, dve krycie skla a aj original vonkajsi filter k setu zn. blau(ten je uplne novy, nepouzity) plus uplne novy substrat JBL Manado Dark 3 l. Obstaraviacia cena bola 140 e. Vyhladavacie nastroje: akvarium, nano akvarium, krevetarium, bojovnica. Tel. je neplatny, prvy kontakt emailom.
Morské koralové kamene
Ponukam na predaj väčšie množstvo živých koralových kameňov zabehnuté 3rocne akvárium.(platy vatvy).nerusim akvárium len sa budeme sťahovať a chcem to preriedit.dostupne cca 40kg. Morské akvárium,koraly,živé morske kamene.
Japonské Akvárium 200l. ADA
Predávame napodobeninu konceptu Japonského akvária ADA! Akvárium je v top stave bez škrabanca avka : clear opti vision 90x45x45 - 10mm ada skrinka 90x45x70 farba matná platina osvetlenie blau lumina : t5ho 4x39w 6500k (navyše 1x10.000k modrá + c.extrem červená), 4ventilátory s chladením(+3náhradné), orig. závesné lanká blau, uchytenie na hranu akvária dizajn plexisklo zásuvka gembird silver shiled usb Ratajov co2 system : 1,5kg chrome deluxe set (hlavný, redukčný, ihlový, elektromagnetický ventil) + controller + co2 reaktor nanojet 2 s náplňou + lily pipes + dennerle spätný ventil ph sonda je zakonzervovaná v roztoku všetko je prepojené s dvojitými eheim rozoberateľnými ventilmi filter eheim profesional 3 2171 02 thermo (krycie sklo optiwhite, podložka pod akvárium sera, držiaky na osvetlenie + ph sondu dizajnové plexisklo, aqualab zahnutý sklenený teplomer a veľa iného príslušenstva dohodou - viď. ostatné inzeráty...) Všetko je vyčistené, vysušené a pripravené pre nového majiteľa :) Cena pevná : 630€ Osobný odber v Hronskom Beňadiku, 96653 Na sms nereagujem. Ak nezdvíham telefón, píšte mail.
Akvarium biOrb LIFE MCR 45 biela
Predam akvarium Biorb + farebne LED osvetlenie, vela doplnkov a nahradnych casti - ohrev vody, teplomer, 2x filter,3x pumpa, aktivne uhlie do filtracie, 2x spongia do filtra, nahadne LED podsvietenie, manualny prikrmovac, automaticky davkovac krmiva s casovacom, riasy a rastliny, kamene , skala, sada na cistenie a vypust vody + sitko na rybky a rozna chemia na pripravu vody. Pokiaľ hľadáte akvárium unikátneho designu, potom je akvárium biorb LIFE pre Vás ako stvorené. Jednoduchá inštalácia, bez špár a výnimočný vzhľad, ako nič iné v akvaristike. Jeho nadčasový tvar elegantne vytvára veľkolepý obraz. 45 litrové akvárium s bielymi okraji u osvetlenia MCR je možné meniť až 16 farieb diaľkovým ovládaním a nastaviť až 4 časové cykly akvárium s patentovaným filtračným systémom kompletná sada, ktorá sa skladá z akrylátového akvária, svetelnej jednotky, čerpadla, transformátoru, ovzdušňovacieho kameňa, filtračnej vložky a keramických filtračných médií akvárium sa dá v niekoľkých krokoch veľmi jednoducho kompletne postaviť jednouché čistenie a starostlivosť unikátny vzhľad zaisťuje veľké množstvo ľahko meniteľných dekorácií bezpečná 12 V technológia filtračná vložka – všetky biOrb akvária sú vybavené filtrom umiestneným na dne akvária, presne to je miesto, kde sa odpad prirodzene usadzuje, jednoducho povedané, filter pracuje tam, kde je najviac materiálu k prefiltrovaniu Vyrobené z akrylátu akrylát je neuveriteľne pevný, používaný pri výrobe čelných skiel dopravných lietadiel je takisto veľmi priezračný, so svojou mierou priehľadnosti dosahujúcou 93 % sa jedná o nejpriezračnejší známy materiál ďalšou výhodou akrylátu sú jeho izolačné vlastnosti vyznačuje sa veľmi nízkou tepelnou stratou a k vyhrievaniu Vášho biOrb akvária je tak potrebné minimálne množstvo energie
Predám 750litrove akvárium
Predám 750litrove Akvarium v perfektnom stave . Rozmer d 180,v 60, š 70, sklo 10mm. V akváriu je vlepený prepadový -nasávací komín na nasávaciu hadicu a ohrievač rozmer 13 x 13 x 70 . Pozadie akvária je nalepený lavovy kamen vhodne pre akýkoľvek biotop ( netvrdí vodu) Akvárium je bez stojanu ten mám murovaný. Súčasťou akvária sú: 1. Kryt akvária vid. Foto 2. Filter Hagen Fluval Fx4 pre 1000litrove akvárium, prietok 1700 l/h v 100% stave 5 ročný 3. Filter Oase Biomaster 850 pre 600-800litrove akvárium, prietok 1550 l/h náplň filtra 7litrov Seachem matrix 4. Ohrievač eheim 200wattov Akvárium je aktualne napustené a funkčne predavam preto ako celok. Strk rastlinky a rybky v cene .
Akvarium 150x 50x60 (dxsxv) 450l
Akvarium 150x 50x60 (dxsxv) 450l - Predam komplet akvarium so strinkou, celym vybavenim a rybami. Akvarium je s hornym krytom a neonkami. Okrem toho mam este 90 cm led rampu. Filter aqua nova 2000 - externý filter určený pre akvária o objemu 600-800L. Kvalitná a účinná filtrácia. K filtru mam nahradne peny. Ohrievac do objemu 600l. UV lampa. Dalej kopec veci k akvariu ako je hnojivo, sietky, hadica so zvonom na odsavanie, nejake skryse a pod. Akvarium predam s komplet rastlinami a rybami. Predavam vsetko jedine ako komplet. Cena za vsetko 250 eur. V pripade zaujmu ma kontaktujte na mail j.kosicky555@ Pri prevoze akvaria si treba vybavit aspon 2 chlapov nakolko samotne akvarium je velmi tazke