bazár, predaj, inzercia, predám

Predám motocykel jawa 50 new pionier

Kategória: Cestovné motocykle

Predám motocykel jawa 50 new pionier. Motorka je ako nová plne odblokovaná a ide okolo 75km/h.ma najaznenych cca 3000 km. Viac info na tel.č. a len vázny záujem.
Predám motocykel jawa 50 new pionier
Podobné inzeráty
suzuki dl v-strom 650
Dobrý deň, ponúkam na predaj svoj cestovný motocykel suzuki v Dl 650 V Strom. 26000km Motocykel kúpený na Slovensku v Styx. R.v. 2011. Servisná hystoria, všetky doklady. Výbava, alu kryt motoru. Nové expedičné hliníkové kufre v čiernej komaxovej farbe Centralny stojan sw motech. Vyhrievané rukoväte. Tempomat. Padacie rámy. Hrazda na navigáciu. Ukazovateľ zariadenej rychlosti. Automatické mazanie reťaze scotler . Nové pneumatiky mitas 07+ Veterný deflektor. Paket na zvýšenie podvozku od Marselus. Ktorý nieje ešte namontovaný. 2x alu kufre. Drziak navigácie Touratech. Výborná moto na cestovanie kamkoľvek. Pripravená na veľký trip. Motocykel je veľmi zachovalý nepadnutý zánovný. Bez akejkoľvek potreby investície. Moto je kúpená na Slovenku v plnej výbave. Po výmene oleja a filtrov. Nové sviečky. Motor s 2 sviečkami na valec, podsledny model s 22l nádržov. Motocykel je malo využívaný predávam z dôvodu zrušenia plánovanej cesty na Balkán. Bez 1 investície. Ako nová.
BMW K 1100 LT,,,ABS,,,RÁDIO,,,KUFRE,,,TOP
R.v. 7/1996,,, special edition,,, najazdené 111 333 km, motocykel je v mimoriadne zachovalom stave, tak isto výborný technický stav, všetko funguje ako má, veľmi pohodlný, ľahko ovládateľný motocykel s nízkou spotrebou z čias kedy sa vyrábala kvalita. Veľmi pekný. Vymenené všetky oleje a filtre. Len sadnúť a jazdiť. Motocykel ktorý vydrží vysoký nájazd km. Motocykel je dovezený z Nemecka prihlasený s EVČ a s platnou TK. Elektricky nastaviteľný stít,,, vyhrievane rúčky ,,,, hlavný a bočný stojan ,,, padací rám. BMW K1100 LT Podobné ako K100, K75, RT, LT
Predám motocykel Honda NC 750X
Predám motocykel Honda NC 750X (manuál) aj spolu s prílušenstvom. Ročník: 2017 Najazdených km: 7128 Platnosť STK: 30.03.2024 Príslušenstvo: predný štít, stojany, 3 cestovateľské kufre. Motocykel nebol nikdy búrany, ani padnutý. Batéria menená v roku 2022. Dôvod predaja: málo využívaný o čom svedčí aj počet najazdených km.
Honda africa twin 1000 (2017) manual
Predam motocykel honda crf 1000 africa twin s manualnou prevodovkou Rok vyroby 2017 Najazdene kilometre: 41tis STK do 3/25 Nastavitelna trakcna kontrola Vypinatelne ABS na zadnom kolese Palubny pocitac Vymeneny olej + filtre, vymenena bateria, vymenena retazova sada, repas prednych tlmicov, vymenene pneumatiky Vybava: Padaci ram Kryt motora sw motech Platna na kufor givi (uzamykanie monokey) Ladeny vyfuk mivv s db killerom a certifikatom Rozsirenie bocneho stojana touratech Centralny stojan Pridavne svetla (dorobene na original kabelaz, s original vypinacom a indikatorom zapnutych svetiel na pristrojovej doske) Turisticke plexi original honda (mam aj nizke) Vyklopne packy Vyhrievane rucky oxford Ku motorke dam pravdaze aj menene veci ako originalna koncovka vyfuku, nizke plexi, originalny kryt pod motor, atd. Som druhy majitel motocykla a vlastnim ho aktualne 3 roky. Motocykel bol kupovany na slovensku. Dovod predaja je planovana kupa novej motorky. Kufre ani bocny nosic ku motorke nedavam nakolko kufre budem montovat na novy motocykel. Motorka je bez investicii, staci sadnut a cestovat.
Honda NC750X r.2016 Candy Arcadian Red
Predám svoj nevyužitý motocykel, nižšie popísané podrobnejšie info: Motocykel: HONDA NC750X Rok výroby: 2016 Prevodovka: Manuálna Počet km: 26 723km Platnosť STK: jún/júl 2024 Farba: Candy Arcadian Red Doplnky doplnené na motorke: - padací rám originál Honda - originálne kufre honda - ochranné kryty rúk (blastre) - vyhrievané rukoväte s ovládačom - zvýšené plexi Givi + deflektor (mám aj originál) - asférické spätné zrkadlá Touratech (mrtvy uhol) - padací rám do boku (ruchkagaza) - nerezová mriežka na chladič - centrálny stojan - rozšírenie na bočný stojan - predĺženie predného blatníka - zásuvka na 12V - zvýšenie riadidiel o 25mm - rozšírenie stupačiek - hrazdička Givi na GPS/mobil - ochranný kryt na display tachometra - prečalúnené origo sedlo jazdca aj spolujazdca- obe gélové vložky,zošírenie,zvýšenie (čalúnil RUTAN CZ, na originálnom sedle bola dlhšia trasa nemysliteľná) - tankvak Givi s nepremok návlekom - zadný blatník Začiatkom júna menená reťaz, rozeta aj hnacie koleso. Zadné koleso menené v máji, má cca 2000km. Kúpená v Avion Žilina, po celý čas garážovaná, pravidelný servis (olej, brzdová kvapalina). Motocykel nebol padnutý ani búraný. Vo veľmi zachovalom stave, kompletne vybavený, len sadnúť a jazdiť. Pri skúšobnej jazde záloha vo výške kúpnej ceny. Cena: 6700eur,- Pri serióznom jednaní menšia dohoda možná. Špekulanti nevolať. V prípade záujmu či otázok treba volať. AK nedvíham ozvem sa neskôr.
Ducati Monster+ 2021 3903km
TECHNICKÉ ÚDAJE r.v.: 07/2021, 937cm³, 82kW (111 PS), Pohon: Predných kolies, Manuál (5 st.), Benzín, 0 dv. (0-miestne), Šedá tm., Kilometre 3,903 km, Stav vozidla: Ako nové kúpené v SR, Garážované, Možný leasing, Možný úver, Nebúrané, Prvý majiteľ, Servisná knižka, TOP stav, V záruke, Úplná servisná. ĎALŠIE INFORMÁCIE Ako nové kúpené v SR. Motocykel je v stave nového o čom svedčí jeho vizuálny ako aj technický stav a najazdené KM. Bez jediného škrabančeka. Prvý majiteľ s jasnou hystóriou. Dôvod predaja je nevyužitie o čom vypovedá jeho nízky nájazd. V prípade záujmu Vám pripravíme ponuku financovania na mieru presne podľa Vašich požiadaviek. Výhodné, rýchle a jednoduché schválenie bez nutnosti uzavretia Havarijného poistenia. Motocykel prešiel dokladovou previerkou aj meraním laku. Motocykel sa nachádza v Tr. Turnej, viac info na tel. EK platná do: 2024-07-22. STK platná do: 2024-07-22.