bazár, predaj, inzercia, predám

Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON, univerzálnej veľkosti. Nakoľko sa podobá policajnej, máte uvoľnenú cestu.
Predám motocyklovú reflexnú vestu zn.ICON
Podobné inzeráty
Predám použitú motocyklovú helmu
Predám použitú motocyklovú helmu so škrabancami na vonkajšom plaste, ale inak stále použiteľná. Táto helma má zabudovaný, vyklápací štít pre ochranu pred vetrom, ako aj špeciálny slnečný štít pre lepšiu viditeľnosť pri jazde. Helma má typické škrabance na vonkajšej strane z predošlých jázd, ale to neovplyvňuje jej schopnosť chrániť. Táto helma bola vždy starostlivo ošetrovaná a vyčistená a je pripravená na ďalšie jazdy. Je vhodná pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú motocyklovú helmu s dobrými ochrannými vlastnosťami. Ak máte akékoľvek otázky alebo ak máte záujem o túto helmu, neváhajte ma kontaktovať na maily. Ďakujem vám za váš záujem!
Predám motocyklovú elektronickú airbagovú vestu Helite Turtl
Predám motocyklovú elektronickú airbagovú vestu Helite Turtle, veľkosť L. kupovanú novú cca pred 4 rokmi. Povodna cena 600 E predam za 400 Eur Asi 10x pouzivana.
Predám dámsku reflexnú vestu na moto Macna, velkosť M
Predám dámsku reflexnú vestu na moto Macna, velkosť M. Málo používaná, nepoškodená. Možno osobne pozrieť a vyskúšat v Bratislave - Staré mesto. Osobný odber rovnako v Bratislave.
Predám nemeckú motocyklovú bundu zn.HELD
Predám nepremokavú nemeckú motocyklovú bundu zn.HELD, veľkosť "L", vo veľmi dobrom stave, s tepelnou vložkou.
DAINESE - NOVÁ - AIRBAG BLUETOOTH VESTA VEĽKOSŤ L
80€ Predám novú, nepoužitú airbagovú vestu - korytnačku Dainese D-AIR STREET. Veľkosť je L (na visačke je 44). Je to v podstate kombinácia korytnačky, ľadvinového pásu, reflexnej vesty a airbagu. V balení je krabica, nabíjačka, návody. Vestu je nutné prepojiť s M-Kitom, ktorý nie je súčasťou (niektoré novšie motorky ich majú zabudované - Ducati - dAir, BMW) a bez neho nefunguje! Pôvodná cena skoro 600€. Možná výmena za koženú bundu Vanucci, Dainese, Alpinestars, Revit alebo ICON. Prípadne nejakú Alpha Industries XL
Predam prilbu icon novu
Predam novu prilbu icon velkost S