bazár, predaj, inzercia, predám

Predám multifunkčný otvárač 6v1

Kategória: Ostatné

Predám multifunkčný otvárač s otvormi 6 v 1 môže otvárať šesť rôznych typov tesnení, viečok:bezpečnostné tesnenia, ťahadlá, uzávery fliaš, vrchnáky na fľaše, viečka na poháre......
Dobrý pomocník pre domáce použitie.
Jednoduchá uchopovacia rukoväť.
Otvára akékoľvek veko,vrchnák,uzáver.
Môžete otvoriť viečka bez toho, aby ste zranili ruky alebo používali príliš veľkú silu.

Materiál: nerezová oceľ+ABS+TPR
Farba: červená + čierna
Veľkosť:14,5x6,5cm

Cena - 8€ (nepoužitý)

Kontaktovať cez mail alebo na tomto telefónnom čísle -
Predám multifunkčný otvárač 6v1
Podobné inzeráty
Multifunkčné kliešte, nožík, náradie
Predám nové Multifunkčné náradie / kliešte, nožík 1. Kliešte s ihlovou špičkou 2. Uťahovacie kliešte 3. Štiepacie kliešte tvrdých drôtov 4. Štiepacie kliešte mäkkých drôtov 5. Nôž s rovným ostrím z ocele 420HC 6. Otvárač balenia (blistery) 7. Pilník drevo, kov 8. Otvárač na konzervy 9. Otvárač na fľaše 10. Pravítko (3,8 cm) 11. Krížový skrutkovač Phillips 12. Stredný plochý skrutkovač 13. Malý plochý skrutkovač 14. Odizolovacia čepeľ Krížový skrutkovač, Nôž, Otvárač na konzervy, Otvárač na fľaše, Pilník 85 - 100 mm Velkosť v zloženom stave: 7-8 cm Velkosť pri použití: 12 cm Pošlem aj na dobierku. (+3,5€)
Hniezdo do postieľky 6v1
Predám Set do postieľky 6v1 používané 1 dieťaťom. Set obsahuje: XL obojstranné hniezdo pre bábätko (vonkajší rozmer rozmer 105x65 cm) obojstranný matrac do hniezda (rozmer 70x30 cm) obojstranný plochý vankúšik (35x25 cm) obojstranná deka minky (rozmer 75x55 cm) obojstranný vankúšik v tvare motýlika (rozmer 24x35 cm) zavinovačka so zapínaním na suchý zips (rozmer rozloženej 80x80 cm) Cena nového 45€, Osobný odber Trenčín.
gsm ovladanie
Predam nove nepouzite dialkove ovladanie spotrebicou cez gsm sim kartu, ovladac je novy nepouzity Sluzi na zapinanie a vypinanie el.spotrebicou pomocou hovoru sim karty Smart remote gsm controller Na youtube je vela videi ako ovladac funguje Predám CL1-GSM Controller otvárač, ktorý sa používa na autorizovaný prístup k dverám, ovládaniu brán, prepínaniu diaľkových zariadení atď... Otvárač GSM môže byť použitý na miestach, ktoré vyžadujú zapnutie / vypnutie systému, strojov, zariadení na diaľku s bezplatným hovorom z mobilného telefónu. Stačí vytočiť z autorizovaného čísla, potom sa otvorí bariéra a dvere, alebo zariadenie je zapnuté / vypnuté otváračom GSM. Neexistujú žiadne náklady na hovor, otvárač GSM odmietne hovor z autorizovaného čísla a potom vykoná akciu zapnutia / vypnutia. Základné funkcie: 1. konfigurácia až 5 autorizovaných telefónnych čísel 2. dva digitálne vstupy pre snímač dverí, snímače pohybu alebo iné senzory na ochranu dverí a okien - keď sa spustí ktorýkoľvek z nich, okamžite odošlú SMS výstražný signál 3. jeden výstup s reléovým hodnotením 3A/240V AC na pripojenie spínača dverí alebo strojov 4. akcia prenosu vráti potvrdenie SMS vlastníkovi, túto funkciu je možné upraviť používateľom 5. na základe GSM siete aplikovanej na mnoho aplikácií. Špecifikácie štandardného napájacieho adaptéra GSM Gate Opener DC: Frekvenčný rozsah DC12V/1A: Dvojpásmové 900/1800 MHz alebo 850/1900MHz SIM karta: Podpora 3V SIM karty7
Multifunkčný krájač na zeleninu 6v1
Nový nepoužitý multifunkčný krájač na zeleninu 6v1 červený Rozmer 32x11x9.
Zopa Citigo 6v1
Trojkolka je určená pre deti od 10 mesiacov do 3 roko. Použitá 2x Bez poškodenia. Farba Almond béžová. Celý popis v odkaze:
Elektricky otvarac fliaš
Predam otvarac flias zn. Culinare.Vyborny pomocnik pri silno zavretych flasiach, hlavne pre starsích ludi.